Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 12.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Мария Игнатова: И да се разделим с Рачков, пак ще водим заедно

– Г-жо Игнатова, вече знаете всички участници в “България търси талант”. Кой ще е победителят?

– Вече си имам любимци. Не знам дали може да си имам, но си имам. Доста повече хора се явиха от първия сезон, което е нормално, защото тогава форматът още не беше познат.

Да, кастингите минаха, сега следват лайфовете и чак тогава ще разберем победителя.

– Вие водите и втория сезон на шоуто. Има ли нещо по-различно?

– Много е трудно да се разкаже за „България търси талант“. Трябва да се види. Участниците първо минават през мен и Алекс (Раева, другата водеща – б.а.) и ние им задаваме този въпрос: “Какво ще ни покажете?”.

– Как минаха снимките? Проблеми имаше ли?

– Беше изключително приятен месец, докато снимахме кастингите. Снимките минаха леко, весело, много се смяхме.

– Видяхте ли се нещо, което да ви разплаче?

– С Александра Раева изключително много се вълнуваме от историите на хората, които преминават през нас.

Шегуваме се помежду си и участниците понякога не го разбират.

– Защо голяма част от тези таланти не могат да се реализират след шоуто?

– Защото държавата ни е такава. България е малка и няма пазар. Това важи не само за „България търси талант“, а за всяко риалити. Ако човек е достатъчно упорит и талантлив, това може да бъде много добър старт за кариерата му.

– Гафове имаше ли?

– Имаше едно момче, невероятен танцьор на кръмп (танц, който позволява голяма свобода на движенията и различни техники, като танцьорът си изгражда собствен персонаж – б.а.). То беше доста свито и притеснително, но като излезе на сцената, все едно видяхме друг човек, беше страхотен. Номерът му завърши с удряне на трите хикса на журито, но счупи този на Любен Дилов.

После трябваше да го оправяме. Не знам дали това е гаф, по-скоро е забавно.

– Какво е всекидневието ви? Успявате ли да се справите със задачите?

-Нямаш време да се замисляш. Ставаш, отиваш на работа. В последния момент заради снимките на „България търси талант“ ме освободиха от ангажиментите, свързани с „Пълна лудница“. Не можах да си взема въздух, защото месеците от август до декември бяха абсолютна лудница. Непрекъснато имаше турнета, снимки. Определено ми се отрази и физически, и емоционално, но човек свиква на този ритъм. А когато има време, се чуди какво да прави с него.

– Кога почивахте всъщност?

– Почивка, почивка – покрай Нова година. Отидохме за 10 дни в Оман с Кремена и Маги Халваджиян (продуцента на шоуто и съпругата му – б.а.).

– Съжалявате ли, че вечно сте заета? Колко време ви остава за сина ви Виктор?

– За нищо не съжалявам, защото всичките тези неща ги правим за децата ни. И те, като пораснат, да имат добър начален старт. Просто се чувствам виновна.

– Какво правите, когато сте заедно?

– Когато малкият не е на градина, е с мен. Целуваме се и се прегръщаме. Той е много любвеовилен. Непрекъснато гледа да е около мен и да ме цунка. Каквото каже, това правим. Той измисля правилата, аз ги спазвам. Слушам го, макар че по някое време трябва да съм по-строга – така ми казват Митко (Рачков – б.а.) и майка ми, но аз не мога.

– Виктор вече е на 5 години, гледа ли ви по телевизията?

– Да, гледа ме и казва „Това си ти, мамо“, но не се впечатлява, че ме вижда по телевизията. В предаването имам един номер, където щракам с пръсти и изчезвам. Той ме пита как го правя, но аз му отговарям: „Това е фокус, не издавам“. Той е израснал с телевизията. Ако за първи път види майка си на екрана, когато вече е на 5 години, сигурно ще се впечатли.

– Случвало ли се е да ви каже нещо, което да ви изуми?

– Той ги дрънка едни. Много неща казват децата и трябва да се вслушваме. Той ми е голямо вдъхновение за реакции и поведение на всичко, което вижда. Точно тези реакции са много ценни в комедията и го наблюдавам много внимателно.

– Били сте модел, но не в България, и сте участвали в два филма. В момента сте на екран в три предавания. Съжалявате ли за нещо, което не сте направили досега, а искате?

– Не, засега съм много удовлетворена от това, което ми се е случило. Дори е много повече от това, което съм очаквала.

– Каква е разликата между модата тук и в чужбина?

– То моето не беше свързано с мода, аз бях в една кастинг агенция. Не съм се снимала, прекалено съм дребничка.

– Нали разделят момичетата на модели и манекенки според височината?

– Да, снимала съм се в клипове и реклами.

– Кой ви предложи да водите „Господари на ефира“?

– Толкова е нормално, че дори не е интересно. Получих едно телефонно обаждане от продуцентите на предаването. Видяхме се, казаха ми за какво става въпрос. Разбрахме се, че ще опитам и ако стане – стане, ако не, няма да има развитие.

– Каква бяхте като малка?

– От малка се ядосвам и продължавам да искам да бъда момче.

– Как реагираха родителите ви на това странно желание?

– На майка ми не й е било много забавно. Тя работеше в Либия и ми купуваше тогава едни прекрасни роклички и обувчици и какво ли не. Но аз си вземах кецовете и дънките и се преобличах в училище. Тя вечно беше на работа и така и не разбра с какво се прибирам вкъщи. И до ден днешен й е смешно, че за една Нова година съм поискала пистолет с кобур.

– От какво искате да предпазите детето си?

– Определено искам да получи висшето си образование в чужбина, поне на този етап. Единственото, което желая, е да бъде добър човек.

– Малко ли са добрите хора?

– Не знам, но искам да е добричък. Това, което виждам досега, е, че той е такъв.

– Борбата е доста голяма в телевизията. Има ли хора, за които можете да кажете, че са ви истински приятели?

– О, да, определено. Аз никога не съм имала проблеми и не разбирам хората, които казват, че нямат истински приятели, или казват, че е само един. Аз имам много приятели и хора, които обичам, и такива, които знам, че и мен ме обичат. В това отношение съм голяма късметлийка.

– Къде изкарахте Свети Валентин?

– Отидохме на вечеря с Маги и Кремена Халваджиян и Митко, след което бяхме в едно заведение. На мен не ми беше особено добре, започнах да се разболявам. На следващия ден снимахме „Пълна лудница“. Беше кротка, но приятна вечер.

– Има ли някакви промени в „Пълна лудница“?

– До края на сезона няма да има промени.

– В „Господари на ефира“ постоянно се шегувате. Подарявате на някои от участниците „Златен скункс“. Наскоро обаче едно списание направи колаж с вас и Димитър Рачков и картина на Рембранд. Как възприемате подобни закачки? Обиждат ли ви?

– Глупости! Ако нямам чувство за хумор, какво правя изобщо на това място? Закачките дори с приятелите ми са доста по-сурови от това, което показваме по телевизията, така че съм калена.

– Плакали ли сте по време на снимки?

– Не си показвам много-много емоциите. Споделям проблемите си тогава, когато ги реша. Не разбирам хората, които ги разказват, и то пред целия български народ. Дори пред приятелите не го правя. Чувствам се виновна, защото натоварва.

– Направили сте си татуировка на дясната ръка. Какво означава?

– На никого не съм казвала. И още бих си направила, но нямам време.

– Вие с Рачков сте една от най-харесваните двойки в България. Това ласкае ли ви?

– И ние много се харесваме. Но не знам колко е положително личният ти живот да е на показ.

– Ако се разделите, това ще се отрази ли на вашата кариера като двойка на екран?

– Хората свикват с всяко ново нещо. Не се опасявам, че ако не сме заедно, нещата няма да вървят както трябва.

http://www.24chasa.bg