Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 11.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Джесика Алба – сексапилна майка за пример

Актрисата с ангелско излъчване Джесика Алба е на корицата на мартенския брой на списание „‘L..A. Confidential“.С годините приоритетите й се измениха и вместо да гони кариера с пълна сила, тя се отдаде основно на семейството си. Хубавицата има две деца – 3-годишната Онър и 7-месечната Хевън.Майчинството определено й допада и тя дори създаде сайт – honest.com, в който да продава продукти за бебета, които са без вредни вещества и да дава съвети на родителите.В изданието та засяга темата за майчинството и разказва за:

Баланса между кариерата и майчинството: „Не се получава по най-перфектния начин. Непрекъснато чувствам, че трябва да прекарвам повече време със семейството си. Направих специален детски кът в офиса си и сега е по-лесно с бебето. Но всеки ден е едно предизвикателство. Ако не съм у дома през деня, знам, че ще съм у дома през нощта“.

Промяната в стила й през годините: „Не обичах да нося много цветни дрехи. Сякаш започнах да експериментирам повече с тоалетите си, откакто станах майка. Но не е нещо кой знае какво. Преди бях по-срамежлива. Като млада се чувствах доста некомфортно да нося рокли и високи токчета. През годините развих по-женствен стил на обличане“.

Промените в нея, след като е станала майка: Сякаш най-накрая съм себе си, превърнах се в човек, който винаги съм искала да бъда. По-земна съм, по-свободна и се чувствам удобно в кожата си.

http://www.dnes.bg