Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Гълъбин Боевски се изправя пред съда

В 20 ч. българско време започва делото срещу спортиста ни Гълъбин Боевски.Припомняме, че Боевски ще бъде съден за трафик на кокаин, според решението на съда в Сао Пауло като отхвърли предварителната защита на българина и насрочи дата за делото по същество. На днешното заседание ще бъдат изслушани свидетели.Олимпийският шампион от Сидни 2000 е обвинен в опит да изнесе 7.2 килограма кокаин, вградени в куфарите му.Бразилският защитник: Вярвам, че ще бъде оправдан

Делото срещу българския спортист Гълъбин Боевски ще се гледа при закрити врата. Това заяви пред БНТ бразилският адвокат на Боевски Леандро Барос Перейра. Дори не искам да допусна, че Боевски ще бъде осъден, добави защитникът. „Вярвам, че ще бъде оправдан”, каза Барос Перейра. По думите му след като стане ясно каква е присъдата, тя ще бъде обжалвана на втора инстанция.

Майката на Боевски – Стела Боевска заяви, че е убедена, че синът й е невинен. Чух, че се говори, че има финансови затруднения. Кредити има, обслужва си ги, но финансови проблеми няма, подчерта майка му. „Аз съм уверена и убедена, че всичко ще излезе наяве и ще се разбере, че моят син е невинен”, обясни още Стела Боевска. „Убедена съм, че моят син е невинен”, подчерта за пореден път тя.

cross.bg