Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Хари: Това, че съм принц, ми пречи в любовта

Британският принц Хари говори за трудностите да намери жена, с която да създаде семейство, заради публичните задължения, които трябва да изпълнява,предаде БГНЕС.В необичайно откровено интервю 27-годишният принц сподели,че „работата му“ може да се окаже препятствие пред трайна връзка заради огромните отговорности. Хари, който се обучава за пилот на хеликоптер Апачи, разкри още, че майка му остава най-голямото му вдъхновение, тъй като продължава страстта им към благотворителна дейност по света.

 Размишлявайки върху шансовете си за брак, Хари сподели: „Не търся толкова сериозно някой, който да изпълнява ролята, а по-скоро някой, който да иска да я изпълнява“. Принцът говори в интервю за американска телевизия в края на 10-дневната си обиколка в Латинска Америка по повод началото на честванията на Диамантения юбилей на кралица Елизабет II.По време на обиколката си той се запозна с редица красиви жени, включително с модел на Виктория Сикрет в Бразилия, която го целуна по бузата, както и с Мис Бахами, която заяви, че иска да се омъжи за него.

Връзката на Хари с единствената му дългогодишна приятелка Челси Дейви приключи през 2009 г., след като тя реши, че не иска живот, изпълнен с официални задължения.“Ние сме много привилегировани в позицията, в която се намираме, но както знаете, с привилегиите идват и големи отговорности. А титлата, която носим пред името си, какъв ефект може да има върху една страна, благотворителна дейност или нещо друго? Ние бавно започваме да приемаме факта, че името може много да помогне, така че трябва да го използваме. Но много пъти двамата с брат ми сме искали да бъдем съвсем нормални хора. Ние сме родени на тази позиция и следователно ще направим всичко необходимо за хората и за децата в нужда“, сподели Хари.В 20-минутното интервю за Си Би Ес Нюз той говори и за страстта си към благотворителната си фондация Сентъбъл, която създаде през 2006 г. заедно с принца на Лесото Сеисо. Той заяви, че работата на майка му го вдъхновила да подкрепя благотворителни каузи за бедните и болните.

http://curious.actualno.com