Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Експерт от Google идва за семинар в София

Норберт Симионеску, член на екипа Google Румъния, ще изнесе лекция на предстоящия семинар „Ефективната реклама в Google AdWords™“, съобщават организаторите от дигитална агенция Interactive Share.Той ще разкаже за силата на търсенето и инструментите на Google, с които да достигнем до клиентите и да разберем техните нужди.Рекламата в Google се доказва като един от най-ефективните канали за популяризация на бизнеса онлайн. В България вече много хора вече са уверили в това, други тепърва проучват възможностите.

Организаторите са осигурили още 4-ма експерти в рекламната платформа на Google. Станислав, Александър, Георги и Ясен ще представят детайли по възможностите и ефективността на рекламата в Google.Събитието и първо по рода си в България и се радва на огромен интерес. Ще се проведе на 3-ти април в конферентната зала на СТЦ Интерпред, гр. София.

Семинарът е подходящ е за всички специалисти работещи в сферата на рекламата като цяло и особено за тези занимаващи се с дигитален маркетинг.Присъствие на семинара се осигурява с регистрация и заплатена такса от 190 лева.Все още има възможност за ранна регистрация с 20% намаление или срещу 152 лева.

http://news.expert.bg