Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Слави глобява нечистоплътни служители

Слави се закани да удържа по 50 лева от заплатата на всеки, които му намирисва неприятно. Трифонов поддържа желязната дисциплина в „Шоуто“ с парични санкции и дори е изготвил списък с наказуемите деяния и съответната глоба.Преди дни Слави обявил нововъдението, след луд скандал в стаята на сценаристите. При влизането си в помещението, където работят „мозъците“ на предаването, обонянието на Дългия се сблъскало челно с остра, неприятна миризма. Слави побеснял от небрежността на подчинените си към хигиената им. За да секне подобни неприятни изживявания за бъдеще, Трифонов наложил глоба от 50 лева.

Същата сума Слави реже от заплатите на служителите си и ако го прекъсват по време на предаване без основание. Закъснение за репетиция пък се таксува със 100 лева. Дори някой да закъснее с минута, пак подлежи на глоба. Слави наказва и пушачите, които си позволяват да пафкат в сградата на Би Ти Ви, също със стотачка.Вокалистите на Ку – ку бенд трябва да повтарят една и съща песен по 20 пъти, ако забравят текста или пък пеят фалшиво, докато водещият не остане доволен, пише skandalno.net Най – тежки са санкциите обаче, ако някой издава информация извън „кухнята“ на шоуто. Предателите направо могат да изхвърчат на улицата, ако Трифонов ги уличи.

Повечето служители на Слави си тръгват от шоуто най – вече заради строгиярежим и постоянните врясъци на учиндолеца. Из коридорите на Би Ти Ви все още се коментират някои от най – фрапиращите изцепки на Дългия, пише skandalno.net Перкусионистката Лили Йончева напусна предаването дълбоко огорчена, след като шефът я заплашил да я остави без заплата, ако не отслабне за турне. Нели Петкова също постоянно търпеше финансови санкции, защото Слави я обвиняваше, че много се лигави по време на репетиции.Малцина си позволяват да отговарят на Трифонов и дори да го бъзикат. Най – големият непукист е Иво Сиромахов, който изобщо не се впечатлява от истериите на шефа си и винаги му отвръща с чувство за хумор.

http://lifestyle.ibox.bg/