Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Рафи първи в класацията на iTunes

Тотална доминация на първия сингъл на Рафи в българския ефир и класациите за дигитални продажби у нас. Още с дебюта си, „4321“ се превърна в тотален хит и оглави едновременно и download, и airplay чартовете в България, съобщиха продуцентите му от „Вирджиния Рекърдс“.В iTunes Singles Chart младият изпълнител изпревари имена като Adele, Metallica и Gotye. Още по време на „X Factor“ жури и публика дружно предрекоха огромен успех на усмихнатия дебютант от Бургас, което се потвърди и от убедителната му победа във формата с над 51% зрителски вот. Сега Рафи оправдава всички очаквания.

Само седмица след премиерата си в ефир неговата песен „4321“ влезе директно на 4-то място в националната airplay-класация на България, стана най-въртяната българска песен в радио- и ТV ефира у нас и си спечели титлата „Най-излъчвана нова песен“ в конкуренция с „Girl Gone Wild“ на Мадона.

Освен успехите в Българските класации, „4321“ записала и шеметен рекорд в интернет и дигиталните музикални услуги – песента на Рафи оглави класацията за най-продавани сингли на iTunes за България, а видеоклипът е гледан над 350 000 пъти в YouTube и др. сайтове за видео споделяне.Младата звезда бе избрана и за „Артист на седмицата“ и дебютира под №5 в нашумялата международна онлайн музикална услуга Deezer, която вече е достъпна и за потребители от България.Подобен успех на българска песен в седмицата след премиерата й не е наблюдаван през последните поне десет години от историята на модерната българска музика, изтъкват още от „Вирджиния Рекърдс“.

http://showbusiness.actualno.com