Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

По тънкия лед на търпението му

Сократ, този велик мъдрец е казал , че мъж, който се жени за глупава жена непременно става философ. Това си е доказан факт, но е доста оскърбително за жените. Коя би се сложила в графа „глупачки“? Само че понякога можем да докараме един мъж до границата на пълното освирепяване с някои особености на поведението си. Например:Дълги, ама ужасно дълги и безсмислени разговори по телефона с традиционните реплики: „а тя какво каза?“, „а ти какво?“ „не мога да повярвам!“, „а после какво?“ – човек си представя, че се е случило нещо глобално за планетата, а всъщност повече от час обсъждаш втората леля на чичо си по майчина линия. В присъствието на мъжа до теб това е изнервящо, като да закриеш с тялото си футболното дерби по телевизията.

Когато кара колата, да се намесваш като будната съвест на човечеството. Твоите безумни реплики и критики относно шофьорските му умения могат да впечатлят възглухата съседка на първия етаж и да накарат мъжа до теб да напрегне целия си гласов потенциал, тъй че ако не искаш да шофира и ръкомаха едновременно, си стой кротко като пасажер, каквото си в момента.Навикът ти преди и по време на секс да го превръщаш в дружеска беседа – какъв цвят щори бихте избрали за пролетното или есенно почистване. Може очите му в този момент силно да ти напомнят даден цвят и приятелките да са ти казвали, че точно това е мигът да поискаш и невъзможното от него, но би ли престанала да се държиш идиотски само и само заради глупави съвети? Този начин е един от най-сигурните да превърнеш връзката в „дълбоко и непоправимо разстроена“.

Навикът ти да се ровиш в пощата и в телефона му. Според теб съществува цял заговор и всички мъжки имена са маскирани женски. Може да искаш да ти разкаже цялата биография на нечие име, взето произволно или пък ти се е сторило доста подозрително. Вярно е, че си се квалифицирала в безмилостен хакер, но ако той е решил да те измами няма да го спреш. Така че ровенето е абсолютно безпредметно – само колкото да събудиш гнева му.

Навикът ти да купуваш безсмислени неща. Поне го прави по-цивилизовано! Тъпо е да отвориш пълния гардероб и да простенеш, че няма какво да облечеш. Естествено той си няма и хабер колко кратък е животът на модата, но не го занимавай с абсурдите й.И не е нужно да отделяш часове за ноктите или миглите си, когато той просто иска да е с теб – такава, каквато си. И нека си мисли, че си съвършена, защото не е имал време и възможност да види колко часа си отделила за себе си. В крайна сметка той иска да получи онова, което е негово. Ами предложи му най-доброто!

http://www.tialoto.bg/