Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Дрескод за първа среща

Всичко, което имало значение била хубавата подстрижка. Да, ама не!Начинът, по който изглеждате е по-красноречив от думата „здравей“ Забравете за думите интелигентност, доброта и лоялност. Когато става дума за първа среща, начинът, по който изглеждате е най-важен. Това е истината. Ето, какви са грешките, които можете да допуснете и първата ви среща да приключи с критично „сбогом“.

1. Оставете скъсаните маратонки вкъщи

Не е тайна, че почти всяка втора жена е обсебена от обувките. Този аксесоар е може би най-важен за дамите и те лесно си правят заключения за мъжа, само от вида на обувките му. За щастие повечето мъже знаят, че овехтелите маратонки са абсолютно табу за първа среща, дори и мъжът да е професионален спортист.Ако ви предстои среща с интригуваща дама, съветваме ви да инвестирате в нови, стилни обувки.

2. Разпасаната риза не е секси

Огромната, пусната свободно над панталона, риза с различни шарени щампи изглежда прекалено неглиже за първата ви среща с дамата на вашето сърце. Придържайте се към по-семпла визия. По-добре изберете бяла или синя риза, без каквито и да е шарки и най-важното – да ви е по мярка. Дори да сте качили няколко излишни килограма широката, размъкната риза, нито ще ги прикрие, нито ще ви направи по-привлекателен.

3. Не на широкото, спортно яке

Кожените и обемните спортни якета с много джобове няма да са във ваш плюс на първата ви среща. Съветваме ви да се спрете на връхна дреха с по-елегантна линия – сако или блейзер, които да следват формата на тялото ви. С тях ще изглеждате много по-стилен и спретнат

4. Забравете за бежовите панталони

Светлите панталони и джинси изглеждат твърде небрежно и евтино. Тъмните панталони или дънки с хубава кройка, придават повече шик на визията и са много по-подходяща дреха, особено, ако ви предстои изискана вечеря в ресторант.

5. Погрижете се за хигиената си

Изрязаните нокти и добре оформената прическа са задължителни! Чистият и спретнат на първата среща мъж, има много повече шансове да развихри и „по-мръсната“ си страна в по-късен етап. Ако имате маникюр или снопчета от косми на неправилните места, по-скоро ще отблъснете дамата. Хубавият аромат също е задължителен – не го забравяйте!

http://www.tialoto.bg/