Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Президентът на ФИФА Сеп Блатер подкрепи Стилиян Петров

Президентът на ФИФА Сеп Блатер пожела бързо възстановяване на капитана на българския национален отбор и Астън Вила Стилиян Петров. Босът на световната футболна централа даде своята подкрепа за Стенли, който от днес започва борбата с остра левкемия. Сърцатият полузащитник от днес е в клиника в Лондон, за да стартира лечението си.Чрез страницата си в социалната мрежа Twitter футболен ръководител №1 в света заяви: “Много е тъжно да чуя за болестта на Стилиян Петров. Пожелавам му да бъде силен в борбата и да спечели тази битка. Подкрепата, демонстрирана на “Вила Парк” от феновете и на двата отбора, е знак за доброто във футбола.“

Бившият съотборник на Стан в Селтик – Джон Хартсън, също изрази подкрепата си. Екс нападателят на “детелините”, Арсенал и Уест Хям страдаше от рак на тестесите, а след това болестта му се разпространи в белите дробове и мозъка. Хартсън беше болен през 2009 година, но спечели битката на живота си.
“Той е много силен, физическата му подготовка ще му помогне, убеден съм. Той знае, че има толкова голяма подкрепа от всички във футбола. Става дума за психика. Трябва да приемеш какво се случва и да се изправиш пред него. Стилиян знае, че има подкрепата на своите връстници и семейството си, което е много важно за него“, заяви Джон Хартсън.

http://www.blitz.bg/