Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Наплив на наематели в Galleria Burgas

Най-новият бургаски мол се превърна в хит за търговците в региона. До момента 90% от площите са предварително наети. Galleria Burgas ще отвори на 15 май. Чрез него за първи път в града идват водещи имена от световния моден бизнес, както и най-успешната международна кинокомпания Cinema City. Мениджърите имат амбицията да демонстрират уникални атракции и забавления. Бъдещите наематели са привлечени от възможността да работят в единствения в страната търговско-развлекателен център, сертифициран мол по международен стандарт LEED за устойчиво строителство. Предимствата, които дава сградата благодарение на енергоефективните мерки, ще снижат значително разходите. Специалната концепция за осветление на цялата сграда ще създаде усещане за свобода и душевен комфорт сред посетителите, което според експертите увеличава драстично желанието за шопинг.

Galleria Burgas, както и всички мултифункционални комплекси на GTC, е своеобразен домакин на широк спектър от дейности. В Бургас инвестицията е с дългосрочни перспективи. “Заложихме на екоконцепцията и изградихме първия в региона зелен търговски център, защото сме убедени, че трябва да се грижим за планетата си. Икономията на енергия е само един от аспектите на дизайна. Чрез най-съвременна концепция за осветление ние постигаме значително по-гостоприемна атмосфера и посетителите ще се почувстват специални и обгрижени”, разкри Дани Беркович, изпълнителен директор на  GTC България.

Компанията  инвестира значителни усилия, за да създаде в Бургас най-доброто място за пазаруване и развлечения. В Galleria Burgas са обособени няколко къта, където на посетителите да бъдат показани красотата и историята на България. В един от тях изложбата „България на длан” ще разкрие богатата и древна културна традиция на страната ни. За фолклора и националната ни кухня има отделни оборудвани презентационни зали в търговския център. Тази политика се очаква да изиграе огромна роля за популяризиране на българските нематериални богатства сред хилядите чужди туристи, които посещават Черноморските ни летни курорти и отделят няколко дни за разглеждане и пазаруване в областния център. Какво още ще предложи Galleria Burgas, може да научите на http://www.facebook.com/Galleria.Burgas и http://www.galleriaburgas.bg  .

barometar.net