Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Коцето Калки призна: Имам син от сурогатна майка

От няколко месеца насам се понесе мълвата, че Коцето Калки е станал татко на син. Единственото, което се знаеше е, че момченцето вече е на годинкаДнес при Гала, в „На кафе“, Коцето призна, че вече е баща. „Да, истината е, че имам син, който е мое копие. Имаше навремето един филм „Копие под индиго“ – такъв е моят син“Синът ми ще стане сега на 1 година и 3 месеца. Думата „сурогатна майка“ за мен е много грозна. Сурогатите присъстват в химията, но не и в бащинството и майчинството, които са свещени неща. Както и думата „любовен триъгълник“ – която не може да бъде използвана в случая“, сподели Калки.

Той издаде, че е направил тази стъпка с двама души – съпругата си и биологичната майка на детето. „Хората, които предприехме това нещо, сме убедени, че нещата вървят в правилната посока. Най-важното за едно дете е да се чувства обичано, да му се дава подкрепа и да му се осигурят онези неща, които са му интересни. Познавателният процес при децата в тази възраст е много интензивен. Проявяват се интереси, които са много важни“.

Той разкри, че по молба на тези негови близки хора не иска да разказва повече, защото те самите се притесняват от това. „Може би с времето нещата ще станат по-достъпни“, вметва певецът.Коцето Калки не издаде и как се казва детето. Сподели само, че е кръстен на името на светец, който се чества в деня на раждането на момченцето. „Това, че децата се раждат на определена дата и ни се дават по определен начин, има своето значение“, смята певецът. Музикантът не пожела да разкрие и самоличността на биологичната майка на сина му, нито ще сподели повече за своя наследник. „Но отсега виждам неговия интерес към китарата, флейтата, музикалните инструменти“, сподели щастливият таткото.

lifestyle.bg