Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

На Земята ще останем само 144 хил.

Висш разум е решил да направи експеримент и е създал човечеството, което е пред голямо изпитание.Тази теза разви Тодор Великов в ефира на ТВ7, цитирана от „Стандарт“.След човечеството на Земята ще останат едва 144 хил. жители. Според Великов Библията е написана от един единствен човек в неговите прераждания. Там той е описал четирите нива, пътища, по които е минало човечеството, за да стигне до днешното си състояние – минерал, растение, животно, човек.Човеците имат определена задача, а преди милиарди години Висшият разум, който наричаме Господ, е решил да направи експеримент с една част от ангелската йерархия, която е имала изключителни възможности, но е нямала сърце и душа.

Когато им ги е дал, той ги довел на Земята, която е вид училище. Сега ни предстои изпит, но за да бъдем допуснати до него, ние българите трябва да концентрираме енергията си и да помогнем на останалите хора.Една малка част от населението след изпита ще отиде от пета, в шеста раса. Този, който не вземе изпита, ще бъде върнат назад във времето. Няма смърт, а има преминаване от един тип живот към друг, твърди гостът.

Петър Великов, който е брат близнак на Тодор Великов, смята че всичко, което ти е определено от Висшия разум и не свършиш в този живот, се наслагва като тежест в следващия. Според него болните на Земята ще се увеличават, защото навсякъде по света здравеопазването става все по-скъпо, а от друга страна хората са намръщени, а трябва да се усмихват и да правят нещо позитивно всеки ден. Болестите означават, че в предишен живот си правил лоши неща, добави Тодор.Ясновидката Василка Анакиева показа на аудиторията диплома от БАН, която признава способностите й. Тя предсказа, че през 2012 г. идва катаклизъм в Тихия океан, където има огромен вулкан. Трябва да се спрат ядрените опити, защото цунамитата и земетресенията са в резултат от тях, твърди гадателката.Тя разказа за посещението на същество от друго измерение в нейната къща през 2009 г. Тя е убедена, че НАТО, Пентагона и НАСА знаят всичко за извънземните, но не искат да го популяризират. Според нея всеки човек има дарба да контактува с извънземни, но трябва да достигне ниво, в което да му се отвори горната чакра.Отец Георги Спасов каза, че в Библията има много хубава препоръка – „да внимаваме“. Човекът е единственото същество на света, което може да мисли и помни. Според него има висш разум, но той не може да бъде достигнат и видян. Той отрече да има прераждания, както и тезата на Тодор Великов, че Библията е написана от един единствен човек.

http://curious.actualno.com