Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 01.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Нова социална мрежа набира потребители в България

„Новата световна интернет търсачка WAZZUB, съчетана със социална мрежа , е готова да Ви плаща всеки месец част (до 50%) от рекламните си приходи, ако сега, преди 23:59 часа на 09 април 2012 г. се регистрирате на сайта й и поканите да направят същото и Вашите познати. Възможно е сумата да достигне над 300 USD месечно и при това пожизнено!“ – това съобщение изпращат от новата социална мрежа и търсачка. Предложението продължава в атрактивния дух на мултилевъл маркетинга познат добре у нас:
„Колкото повече хора поканите, толкова повече точки получавате, толкова повече рекламни пари ще Ви плащат. Масовостта е главно условие за успех в интернет, затова те са готови да Ви плащат за всеки новопоканен от Вас.
Регистрациите са напълно безплатни и вече повече от 5 250 000 хора от цял свят са се включили. Ако искате да си осигурите ежемесечен лесен доход, ето какво трябва да направите:
1. Регистрация (2 минути) – идете на този адрес: http://signup.wazzub.info/?lrRef=7935a9d8
и впишете на латиница своето име, фамилия, e–mail, парола, държава, антиспам-кода и щракнете върху бутона „JOIN“.
2. Потвърждение (1 минута) – почти веднага ще получите e–mail – отворете го и щракнете с мишката върху линка в него. Търсете го и в папката си за Спам – може и там да попадне.
3. Вашият линк (1 мин.) – влезте в сайта със своя e–mail и новата си парола и си изкопирайте оттам и съхранете Вашия уникален линк, чрез който ще поканите своите познати също да се регистрират.
4. Покана (1 мин.) – изкопирайте си цялото това писмо-покана (от „Здравейте“ до „Успех!“) и го съхранете. Сменете в него само нашия адрес (линк) с Вашия – от т. 3.
5. Изпращане – Промененото с Вашия линк писмо-покана изпратете ВЕДНАГА (няма време за губене до 09 април 2012 г) на всичките си познати – колкото са повече, толкова по-добре. Даже на хората, с които живеете заедно – стига да имат отделен e–mail и да са над 14 години.
6. Наблюдение – от утре влизайте редовно с e–mail и парола в този сайт, за да следите колко от Вашите познати са се регистрирали – те се появяват в една табличка. Ако се налага, подсещайте ги или им помагайте, ако нещо не разбират.
7. Подсещане – целта е Вашите познати не само също да се регистрират, но също да поканят своите познати. И на Вас и на тях ще Ви плащат толкова повече, колкото повече хора сте поканили и те са се регистрирали. Минимумът за плащане е да имате поне 3 валидни регистрации след Вас (които също са поканили свои познати).
Може да го ползвате само ако сте се регистрирали и на него и влизате с име и парола.
Започнете сега, с Вашата покана на този адрес: http://signup.wazzub.info/?lrRef=7935a9d8
Желая Ви успех!
P.S.: Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процес на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи.
WAZZUB е международен проект, който е бил създаден от предприемачи и инвеститори.
През септември 2011 г. те основават GIT Global Investments Inc.
Git е регистриран съгласно законите на Орегон.
Регистрационният номер е 802159-90
Правното седалището е на следния адрес: 391 NW 179 Ave, Beaverton, OR 97006 USA.

barometar.net