Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Николета не пуска докторите преди да си сложи грим

Заради инфекция, която още не може да бъде овладяна, отказват да изпишат Николета Лозанова-Божинова от І АГ болница „Св. София“.В понеделник плеймейтката все още беше на антибиотици, тъй като е с постоянна температура. Проблеми й създал и силиконът, който запушил млечните й жлези, издадоха източници на “ШОУ”от болницата, пише Novini.bg.“Показателите в урината й не са никак добри, поддържа температура между 37,5 и 38 градуса и е наложително да й се правят вливания с антибиотик. Тя обаче отказва да е на системи и настоява да й се маха абоката”, разказаха потресени медицински служители от АГ-клиниката.

Те издават още, че Николета постоянно се глезотела и давала зор да се прибира вкъщи. Според лекуващите я доктори обаче тя трябвало да остане в болницата най-малко 24 часа, след като температурата й спадне окончателно. До понеделник вечерта това все още не се беше случило.

Лекарите все още не могат да открият източника на инфекцията. Едната хипотеза е, че тя се дължи на неизцедената кърма. Макар че първата работа на плеймейтката след раждането била да вземе хапчета за спиране на млякото, е възможно застоялата коластра да е предизвикала възпаление в организма й. Половинката на Валери Божинов така и не разбрала, че трябва да си цеди кърмата поне първите няколко дни и обвинила акушерките, че не са й казали. Те пък коментират, че е възможно многото силикон в гърдите й да е запушил млечните канали и оттам да е тръгнала инфекцията. Другият вариант е да е получила инфекцията следствие на секциото.Самата Николета обаче смятала, че високата температура се дължала на химическия масаж за отслабване. Това са инжекции, които се слагат подкожно в корема и предизвикват по-бързото му спадане. Дори и последната хипотеза да се окаже вярна, НиЛо не смятала да се отказва от инжекциите. Тя била по-загрижена за външния си вид, отколкото за здравето си, разкриха източници от “Света София”.Те издават още, че първият човек, който влязъл при нея след раждането на Никол, е бил… гримьорът Мис Бони. Всеки ден Николета отказвала всякакви манипулации и прегледи, докато майсторът на макиажа не си свършел работата. Плеймейтката дори настоявала лекарите и сестрите да не я гледат, защото не била гримирана.

http://hotnews.bg/