Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Емануела: За да успееш в България, май трябва да си малко скандален

Името ти винаги е свързвано с някакви скандали. Включително и ти самата направи песен, която кръсти „Пак скандал”. Мислиш ли, че за да успее човек в България, трябва задължително да има някаква интрига около него?
– Знаеш ли, сега осъзнавам, че за да успееш в България, май трябва да си малко скандален. Но не смятам, че това е вариант, който си струва.  През последните няколко години, където и да се появя, се случват т.нар „скандални неща” около мен. Явно съм доста интересна на хората (смее се).
Именно това ме провокира да направя и песен с такова заглавие. В „Пак скандал” копирах едно към едно четири от най-провокативните клипове на Мадона. По този начин исках да кажа на хората – вие казвате, че съм скандална, ето – сега го доказвам.

– А ти самата предизвиквала ли си умишлено някакви скандали около името ти или „всичко е съвсем случайно”?
– Не, никога не съм правила подобно нещо, но както съм казвала много пъти, щом се появя някъде и веднага някой спретва интрига с моето име . Аз съм толкова миловидно същество –  не ги разбирам тези работи със скандалите (смее се).

– Ти си в музикалния шоу бизнес от години. Както се казва, „вряла и кипяла” си. Какво е „евтино” присъствие в медийното пространство според теб? Дай ни пример с имена, може да не са дори твои колеги…
– Не бих искала да коментирам тези неща. Всеки сам решава каква цена е готов да плати, за да стане популярен.

– Все се говори, че поп фолк певиците се продават по участия. Ти чувала ли си за такива случаи и какво е мнението ти за този тип „търсене на любов”?
– Чувала съм за такива изпълнители,  но нали знаете, едно са слуховете – друго нещо е действителността. Преди време даже ми бяха разказвали как определени певици са били компаньонки преди да започнат да се занимават с музика и продължават по същия начин и сега. Аз съм на мнение, че всеки решава какво да прави с живота си и никой няма право да му се бърка, но съм категорична, че такива хора нямат място в нашия бранш. Поп фолкът е за певици, не за проститутки.

–    Колко струва да си известен в България?
– За едни известността се постига с цената на всичко, други просто имат късмета да срещнат подходящите хора, както аз моя продуцент Виктор Касъмов, които да им подадат ръка и всичко идва от само себе си. Смело мога да кажа, че аз станах популярен изпълнител много бързо. Смятам, че съм благословена от Бог. Но не е важно да станеш известен, а да задържиш тази популярност дълго време. Напоследък ставаме свидетели на т.нар. „звезди за един ден” – те стават разпознаваеми буквално за една нощ и за същия период от време биват забравени.

– Много твои колежки станаха известни, благодарение на порно клипчета, които инцидентно или не бяха пуснати в интернет. Артистичният ти псевдоним също идва от наситен с еротика филм. Та… можем ли да очакваме скандално видео и с твое участие, снимала ли си такова, дори за лична употреба?
– Не, не бих направила подобно нещо. Нямам такива кадри до момента,  не зная някой от бившите ми приятели да ме е снимал. Може пък да са го направили тайно, така че да не съм разбрала (смее се). Дори да има такива кадри, никога не бих  ги направила достояние на обществото, тъй като това е доста лично нещо. Смятам, че мога да предизвикам интереса на хората с песните си, а не с това какво правя в леглото си.

– Сред по-известните ти връзки са тези със сина на продуцента ти – Денис Касъмов, както и с т.нар. Слави Транспорта, отново син на бизнесмен. Защо никога не виждаме певиците с „обикновени” момчета?
– Не смятам, че съм била с „необикновени” момчета. Всичките ми връзки са били с нормални хора.

– Знаеш ли какво ни прави впечатление обаче? Веднъж името ти не бе свързано с някой възрастен господин. Може да са състоятелни, но все са млади, което е страхотно. Какво е мнението ти за „чичковците с парички”?
– Всички мои приятели са били 2-3 години по-малки или по-големи от мен. Сама изкарвам достатъчно пари, за да мога да си позволя всичко, от което имам нужда. Не съм жена, която би се продала на дъртаци!!!!

– Дай ни съвет как можем да си хванем богаташ?
– Не мога да съм ви полезна, защото мъжете, с които съм имала общо не са били богаташи, а хора с нормални доходи.

– А какво ще кажеш за слуховете, че си имала връзка със Слави Трифонов, с когото работехте заедно по няколко проекта?
– Не съм имала нищо общо със Слави Трифонов, но може би трябваше. Той е доста привлекателен и секси (смее се). Слави е страхотен човек и голям професионалист. За мен беше истинско удоволствие да работя с него и екипа му. Надявам се отново да ми гласува доверие за бъдещите си проекти.

– Сериозно ли искаш да се омъжиш за него, както често с усмивка му го казваш?
– Ако ми предложи – няма да му откажа.

– Ще засегнем тази тема, защото знаем, че си открит човек. Имаш два неслучили се брака зад гърба си. Навсякъде се изговори, че ще се отказваш от мъжете. Ти сериозно ли и защо?
– До този момент съм имала седем предложения за брак, но както знаете – до финалната права още не съм стигнала. А относно мъжете – не съм се отказала от тях. Ако беше така нямаше да съм с настоящия ми приятел.

– А тогава експериментирала ли си с жена?
– Няма да кажа.

– И все пак, какъв трябва да бъде мъжът за Емануела, за да не вземе да те изпусне Правилният?
– Още не се е родил мъж, който да съумее да ми изтърпи капризите – понякога съм доста своенравна(смее се).  Шегувам се, разбира се. Когато дойде правилният –  ще го усетя.

– Злите езици все говорят, че поп фолк певиците били меркантилни, че се интересували само от парите на мъжете. Я да сметнем сега – каква кола кара Емануела и колко пари горе-долу ти трябват месечно, за да живееш добре? И най-важното – сама ли ги изкарваш и харчиш или все пак не отказваш чужда помощ?
– Както казах и по-горе, не можем да слагаме всички под един общ знаменател. Сама изкарвам парите, които харча. Да, моят приятел ми подари кола за 8 март. Това беше един много мил жест за мен. В момента той я плаща, но дори и да спре да го прави –  мога да си позволя да го правя и сама. Това никога не ми е било проблем. Предишната ми кола сама си я изплатих.

– А готова ли си, ако срещнеш точния мъж, ти да го издържаш?
– Издържала съм мъж, не се срамувам да го призная. С въпросния човек бяхме заедно дълго време. Но не смятам, че жената трябва да издържа половинката до себе си. Едва ли някой би се почувствал истински мъж, ако взема аз да му плащам кафето.

–  Винаги, ама винаги сме те виждали усмихната. Дори и най-трудните моменти си споделяла с някаква изключителна доза оптимизъм. Такава ли е Емануела в живота или това е някаква маска с цел самосъхранение?
– Още от малка приемам всяка плесница от съдбата с усмивка. Както гласи една поговорка: „Ако ти предложат лимон – направи си лимонада”. Човек винаги трябва да извлича хубавото дори от най-тежкия момент. През живота си съм имала доста такива, но оптимизмът ми, че всичко ще бъде наред и това е само малка спънка към истинските неща, винаги ме крепи.

– Кой ти е давал сили в най-тежките ситуации и какво би му казала сега?
– Сама на себе си давам кураж. Разбира се и моето семейство много ме подкрепя.  Моят син също ми е голяма опора. Заради него всеки път, когато ми е тежко, вдигам глава и продължавам напред.

http://sin.bg/