Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Николета Лозанова избяга от болницата

Плеймейтката Николета Лозанова напусна І-ва АГ болница „Света София“ противно на всякакви предписания. Оттам я взе лично бащата на новороденото й дете Валери Божинов, който беше в компанията на братовчед си и роднини на пловдивчанката. „Свил се е каналът на матката и е задържала малко коагули (съсиреци – б.а.). Жената е в движение, настоява да бъде изписана, но ние имаме желание да остане поне още няколко дни“, каза пред БЛИЦ малко преди изписването д-р Валентина Григорова, началник на родилното отделение.

Николета обаче се е заинатила заради желанието си да прекара Великден в компанията на Валери Божинов. Предвид упорития й характер, лекарите бяха предвидили подобно развитие на ситуацията. В крайна сметка те успяха да я задържат за измерване на кръвните показатели.
„Николета Лозанова по начало е с нисък хемоглобин, а не й се е занижил от операцията или нещо друго. Даже се коментираше преди да постъпи за операция да й се направи кръвопреливане предварително. Сега няма да кръвопреливаме, защото жената се чувства много добре. А хемоглобинът й не е драстично нисък, за да налага животоспасяващо кръвопреливане“, успокои д-р Григорова. Така Николета ще изпълни своето желание с риск за здравето си. От бившата болница „Тина Киркова“ все пак са се погрижили за спокойствието на младото семейство, като са обяснили на бащата Валери как да контролира половинката си, за да не възникнат усложнения.