Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Всяка химиотерапия на Нана струва 5000 евро

В неделя Нана се прости с разкошната си дълга коса.Заради агресивната химиотерапия, която провежда, водещата си обръсна главата и се появи с тюрбан в ефир.От “ШОУ” разговаряха с адвокат Искра Онцова, за разберем какво е истинското състояние на водещата на “Съдебен спор”, около което се появиха много страшни слухове и спекулации.И въпреки че Нана не иска да се знае през какво преминава и не говори пред медиите за това, нейната близка колежка не можа да откаже на “ШОУ”, който единствен винаги е бил коректен и не си е позволявал да прави спекулации и да пише неистини за състоянието на борещата се с рака млада майка.

“Да, тя се подстрига нула номер. Просто видя, че няма да стане по друг начин – от процедурите косата започна много да й пада. Оказа се, че с къса коса много й отива! Тя обаче умишлено си върза кърпа на главата, защото не искаше да стряска зрителите с драстичната промяна, която й се наложи да направи. Така ще е по време на лечението, няма начин. Нана е силен характер, има много здрав дух, така че ще победи болестта. Приема го като предизвикателство, с което трябва да се справи“, добави още Онцова.

От нея разбрахме още, че преливанията, на които Нана се подлага всяка седмица в Израел, струват космическите 5000 евро всяко.“Много е скъпо, но какво да прави – тя прави и невъзможното, за да събира сумата“, коментира приятелката й. Въпреки че Нана избира за пътуванията си възможно най-евтините билети, цените, съотнесени към родния стандарт на живот, са прекалено високи. Обикновено тя пътува понеделниците и се връща обратно у нас в четвъртък.

 http://hotnews.bg