Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Сър Алекс: „Манчини не остави съдиите на мира през цялото време“

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе бесен след загубата на неговия отбор с 0:1 в голямото градско дерби срещу Манчестър Сити.След този неуспех отборът на шотландеца сдаде първото място в класирането и в момента заема 2-ата позиция, като има равен брой точки с лидера Сити.Опитният специалист призна на пресконференцията след двубоя, че „Гражданите“ са фаворити за титлата и държат нещата в свои ръце след успеха над неговия отбор.Като цяло Юнайтед направи много слаб мач снощи и домакините напълно заслужено стигнаха до успеха в срещата.

„В момента Сити е лидер и държи нещата в свои ръце. „Гражданите“ трябва да спечелят само два мача, за да станат шампиони“, обяви сър Алекс на пресконференцията след мача.“Още все още нищо не е решено, разбира се, тъй като до края има още мачове. Манчестър Сити обаче има по-добра голова разлика от нас“, добави той.Напрежението в мача придоби много големи измерения, след като сър Алекс се сблъска с Манчини около тъчлинията през второто полувреме.

Наставникът на Юнайтед разкри, че е бил недоволен от поведението на италианеца към длъжностните лица и намекна, че Сити е получил доста голям съдийски комфорт по време на сезона.“Не остави съдиите на мира през цялото време“, каза сър Алекс.“Той се оплаква от реферите през цялата седмица, но със сигурност не може да се оплаче от тях след тази вечер“, добави той.“Много сме разочаровани след този неуспех, тъй като не успяхме да създадем нищо опасно и не се представихме добре. Центриранията ни бяха слаби и не успяхме да тестваме вратаря на противника. Домакините имаха по-голям контрол над мача. Започнахме мача по-добре и изглеждахме по-добрият отбор на терена за около 10-15 минути, но противникът ни бе по-опасен. Получихме гол в много лош момент. Само на себе си можем да се сърдим, че позволихме да ни вкарат от статично положение „, завърши шотландецът.

gol.bg