Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Съпругата на Робърт Кенеди-младши намерена мъртва в Ню Йорк

Съпругата на Робърт Кенеди-младши беше открита мъртва в предградията на Ню Йорк, предаде Би Би Си. Тялото на 52-годишната жена било намерено в дома на съпруга й в Бедфорд. Причините за смъртта все още са неизвестни.От известно време Мери Кенеди е страдала от алкохолна и наркотична зависимост и два пъти е била арестувана през 2010 г., когато нейният мъж е подал молба развод. По времето на смъртта й, те не са били разведени.Робърт Кенеди-младши е племенник на президента Джон Ф. Кенеди и син на сенатора Робърт Кенеди.

ДОСИЕ
Разсекретени тайни доклади на ФБР отново привлякоха вниманието върху Мерилин Монро и отношенията й с братята Кенеди. Изглежда русокосата актриса е била замесена в заговор да се опетни името им, в който участвал и Франк Синатра.Според подадена в Бюрото информация тримата братя Кенеди – Едуард, Джон и Робърт, както и Синатра и Сами Дейвис-младши са участвали в секс оргии с Монро в хотел „Карлайл“ в Ню Йорк.Сигналът дошъл от 40-годишната Жаклин Хамънд, съпруга на бивш дипломат, която също имала апартамент в „Карлайл“.

От мафията научили за горещите забавления и решили да унищожат репутацията на Боби Кенеди заради войната, която повел с организираната престъпност, като главен прокурор между 1961 и 1964 г.За целта щели да използват услугите на апетитни жени, осигурени от „сътрудници на Синатра“ и да го хванат в компрометираща ситуация с тях. В заговора щели да участват също певецът и Мерилин Монро. От докладите става ясно, че тя е била и негова любовница и го е информирала с кого се среща Боби и кои са слабите му места. Според плана в оргията трябвало да се включат още Едуард Кенеди и актьорът Питър Лоуфорд – приятел на певеца от групата Rat Pack, която получавала директни разпореждания от мафията.От ФБР сметнали, че данните, предоставени от г-жа Хамънд, са правдоподобни, но за плана на мафията преценили, че няма основания да се предприема задълбочено разследване по тези сигнали.

blitz.bg