Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Борисов: Доган мирише на джибри, за какви избори говори

Само ГЕРБ и ДПС са готови за избори. Заради това на Доган „му мирише на избори”. Как може – човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори, коментира още Борисов.Доган ни подтиква към предсрочни избори. Но първо – ще построим магистрали, археология, и догодина – ще отидем на избори. Ние не сме заради властта на власт. Правим, и искаме да оставим нещо за народа, каза Борисов. Във връзка с това, че в събота Цвета Караянчева не е била допусната на трибуната в Джебел, за да поздрави хората по време на възпоменателен митинг, Борисов каза: „Жалко, че бях на други места. Иначе щях да отида в Джебел. Как може – народен представител да не бъде допуснат?”.
За конгреса на БСП Борисов каза още – Първанов разбра, че машината за купуване на гласове може да се превърне в машина за купуване на делегати. На конгреса си личи страха от ГЕРБ. Не си направиха анализ – защо са загубили изборите, макар че са купували гласове. ГЕРБ не сме толкова страшни, каза Борисов. След конгреса – БСП ще станат по-нормални, посочи още той.

Бойко Борисов поздрави Станишев за избора му като председател на Националния съвет на БСП.  Действително вече може да се каже, че Сергей Станишев е заслужил председател на БСП. Владее всички апаратни игри перфектно, посочи премиерът. „Той го направи по един перфектен начин. Да можеш така да омачкаш такъв апаратчик като Първанов и да го поставиш накрая на колене да си подаде оставката, ашколсун – много добре се е развило това момче”, каза Бойко Борисов.

„Като гледах новините снощи, толкова спящи другари и другарки на едно място не съм виждал. Ама то спят, ама то хъркат, ама то се излегнали, ама то мъка голяма. И уж защитават, а те спят. Нали ги гледах – едните спят, а другите ходят и ми гледат снимката. Това ли беше конгресът – милите”, допълни той.Премиерът каза, че не е обръщал много внимание на Конгреса, но снощи гледал новините и сутринта като прегледал всички вестници навсякъде видял своята снимка и симпатизанти пред нея. Явно страхът в тях е толкова голям от ГЕРБ, че те всъщност нищо не си говориха на този Конгрес освен за ГЕРБ и за мен, каза Борисов.

dir.bg