Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Разследват Антония Петрова за лъжесвидетелстване

Прокуратурата най-вероятно сама ще прекрати действията си срещу съпруга на Мис Крокодил – Александър Бередин, който беше натопен от самата Антония за отвличане и побой през лятото на миналата година.Тогава, развенчаната „красавица“ се оплака в полицията, че руснакът я е отвлякъл и пребил от бой, защото не искала да му стане жена.След като меденият месец на влюбената двойка стана факт, държавните обвинители са преценили, че разследването вече е напълно несъстоятелно. Каквото и да е ставало преди между младите гълъбчета, то вече е отдавна забравено и простено.

Сега обаче, самата Антония е заплашена от разследване, заради даване на лъжливи показания и оклеветяване името на трето лице. Всичко зависи от настоящият й съпруг Александър, който е напълно в правото си да поиска справедливо отмъщение.Според близки до звездната двойка, надали ще се стигне до толкова драматичен обрат, въпреки бурното минало на връзката им. Впоследствие тя претърпя сериозен обрат и заприлича на турска сапунка, след като злодеят Бередин падна на колене пред любимата си и поиска официално ръката й в знак на извинение. Естествено получил положителен отговор, след което двамата сключиха законен брак в Русия, пише skandalno.net.

Самият Александър разкрил пред близките си, че вече напълно е оневинил невярната булка, която му спретна толкова отвратителен номер миналото лято. Вече гледал право към бъдещето, където ги очаквали само весели моменти. Антония пък се въздържа от коментар, като се извинява с факта, че не била провела консултация с адвоката си по въпроса.

lifestyle.bg