Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

5 грешки при първа среща

Колкото и да бързаме да се покажем в най-чудна светлина пред желания обект, по-добре е да преброим до пет, преди да направим или кажем каквото и да било. Американски сексолози се допитаха до дами какви са най-честите грешки на мъжете при първа среща. И още нещо-господа, недейте да ползвате готови и заучени тактики и фрази. Не всеки е добър актьор като Джак Никълсън и ще ви проличи. И може да ви покажат червен картон.

1. „Беше напрегнат и не можеше да води разговор“

Току-що влизах в заведението, където беше срещата, погледнах го, а той дори не се усмихваше – това не е добър знак. Бяхме се „виждали“ само онлайн и имейлите му бяха определено ангажиращи. Но наживо той изобщо не се сещаше какво да каже. Когато най-сетне измъдри няколко въпроса, единият от тях беше: „Как може красавица като теб още да е без гадже?“.  Смятам, че той е искал да ми направи комплимент, но аз се почувствах неловко от такъв въпрос.

Мери-Ан, 38 г. от Балтимор

Съвет: Фокусирайте се върху това да направите срещата приятна. Това означава да се усмихвате, да задавате правилни въпроси-попитайте я за интересите й и хобитата й, но не и нещо, което ще я накара да се гърчи.

2. „Започна с разказ за бившата си“

Още през първите пет минути, той ми обясняваше колко е важно да ми каже как бившата му се държала зле с него. И че той се срамувал от това. Какво да му отвърнеш?! После той се опита да смекчи нещата и да промени темата, но първоначалното ми впечатление беше за ранена птица, която определено щеше да се отбранява и носи твърде много бреме в себе си.

Лаура, 36 г. от Вашингтон

Съвет: За да направите добро впечатление, изхвърлете от речника си думата „бивша“. Тази дума е като заредена пушка. Няма как дори само ако я споменете бегло, да не създадете неудобен момент. Нека мацката сама да попита, ако я интересува. Иначе ще помисли, че имате нужда от терапия.

3. „Той направи нулев ефект с появата си“
Ако беше се появил просто брадясал, няма проблем. Някои мъже изглеждат секси с брада. Моят кавалер дойде обаче с доста неподдържана брада, блуза без ръкави и сандали в шикозен ресторант. Аз бях с красива рокля, току-що направен маникюр и прическа. Той направи кофти ход.

Марлен, 35 г. от Вашингтон

Съвет: И мъжете, и жените съдят за книгата по корицата. Особено на първи срещи. Положете усилия да изглеждате добре и ако трябва уточнете с мадамата как ще се издокарате на вечерята. Прочетете книгата Undateable от Елен Ракитън и Ан Кол. Там е казано какво сам бихте могли да съботирате още при първото впечатление.

4. „Телефонът му беше залепнал за ръката през цялото време“
Отначало започна да си проверява телефона. Попитах го дали очаква обаждане, но той отвърна, че не. После по време на вечерята цъкаше постоянно имейли. Започнах да мисля, че е арогантен и не се интересува от срещата ни. Така първото ми впечатление остана и последно. Станах и си тръгнах, а той остана с учудена физиономия след мен.

Линда, 34 г. от Ричмонд

Съвет: Дръжте технологичните си играчки скрити. Повярвайте – да бъдеш роб на някои устройства няма да я впечтали, нито ще ви направи да изглеждате важен в очите й. Ако очаквате важно позвъняване, кажете на момичето и след като приключите с бизнес ангажимента, насочете вниманието си където трябва – към нея!

5. „Закъсня и ме остави да чакам в претъпкан ресторант“
Разбрахме се да се видим в ресторант, но в уреченото време той не беше там. Тъпо ми беше да чакам мъж, особено такъв, дето и не познавам. Мразя да чакам сред тълпа, особено, когато съм сама. Когато се появи с куп извинения как бил задържан в работата, как таксито карало бавно, пак разговора беше за него. Беше сладък, но закъснението му без да позвъни, ме отблъсна.

Тереза, 32 г. от Ню Йорк

Съвет: Трябва да се постараете да не закъснявате на първа среща или поне да уведомите дамата. Не само ще покажете уважение, но ще сте спокоен, през цялото време, когато закъснявате. Да нахълтате запъхтян от вратата, няма как да е секси. И ако закъснеете, не дрънкайте какво ви е задържало, а веднага кажете нещо забавно и се опитайте да направите вечерта запомняща се.

http://kushtovnica.com