Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Анджелина Джоли стана на 37

Анджелина Джоли, която стана на 37 на 4 юни, съумя да се превърне в име в световното кино благодарение на многобройните си филми във всички жанрове. И днес бъдещата съпруга на Брад Пит продължава да очарова тълпите си от почитатели.Френският сайт Нюз дьо Стар публикува 20 неизвестни факта за Анджелина във връзка с рождения й ден.

1. Тя има скромно детство и често е подигравана от съучениците си заради външния си вид.

2. Юношеството й е по-скоро трудно и се лута между периоди на пънк и готик, когато й правело удоволствие да се самообезобразява.

3. Тя отказва да използва името на баща си Войт, когато започва кариерата си на актриса, за да може сама да си създаде име.

4. Впрочем, няколко години по-късно тя се отказва от тази фамилия и окончателно приема фамилията Джоли. Това води до конфликт с баща й.

5. Анджелина Джоли е носителка на три Златни глобуса, две награди на Гилдията на актьорите и един Оскар (за най-добра поддържаща актриса за ролята си в „Луди години“).

6. В началото на връзката им Брад Пит и Анджелина Джоли не си направиха труда да официализират идилията си. Тя беше разкрита, когато Джоли обяви пред сп. „Пийпъл“, че е бременна. Това се случи около една година след началото на връзката им.

7. Джоли никога не е коментирала слуховете, според които тя е в открита война с Дженифър Анистън. Но с приближаването на сватбата се говори, че двете актриси са готови да заровят томахавката.

8. Тя преживява много тежко смъртта на майка си, на която винаги се е възхищавала. Тя твърди, че именно благодарение на майка си е пожелала да стане актриса, а не благодарение на баща си, който е известен режисьор.

9. Анджелина има десетина татуировки по тялото си, които очертават целия й живот. Повечето са посветени на семейството и децата й и тя вече е изтрила или покрила някои от тях, най-вече посветената на бившия й съпруг Били Боб Торнтън.

10. Гардеробът й не е много богат. Тя твърди, че притежава само няколко дрехи, повечето в черен цвят. Гардеробът й бил по-малък от този на Брад Пит.

11. Банята е може би любимата й стая в дома й. Тя й позволява да отпочива заедно с Брад Пит след тежък ден, в който са се грижели за децата.

12. Когато е щастлива, не се колебае да показва радостта си като скача облечена в басейн.

13. Противно на това, което всички мислят, Джоли твърди, че има чувство за хумор, въпреки че по думите й то е доста вредно.

14. Джони Деп бил първият, който открил този аспект от характера й. Къде, кога и как никой не знае.

15. Тя винаги е отричала слуховете, че е болна от анорексия и твърди, че похапва постоянно на снимачните площадки.

16. Тя обожава Франция и най-вече средиземноморския бряг.

17. Децата й ходят на училище във Франция и тя иска те да продължат образованието си в Екс-Ен-Прованс. Една от татуировките й показва географските координати на Ница, града, където са родени близнаците й.

18. Тя пази отлични спомени от раждането си, най-вече заради вниманието на гинеколога й.

19. Планира да има още деца с Брад Пит. Без съмнение след сватбата им, която иска да е във Франция.

20. Тя може да прекрати кариерата си на актриса в идните години, за да се посвети изцяло на режисьорската си кариера.