Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

А Ален Делон знае ли, че е поканен?

Организаторите на варненския филмов фестивал “Любовта е лудост” всяка година ни “изненадват” в стил “Радио Ереван” – има една добра и една лоша новина. Добрата е, че въобще са се справили с организацията на фестивала в условията на свирепа икономическа криза. А лошата е, че отсега се знае кой… няма да дойде.

Тази година това ще е Ален Делон. Общо взето, номерът с поканата към някоя знаменитост всяка година пълни жълтите медии с мокри сънища и… нищо. Най-смешен беше случаят със Силвестър Сталоун. Преди време и него го бяха поканили, обаче варненската притурка на “24 часа” (тогава все още я имаше) сътвори истинска епопея от тази покана. Появи се някакъв комитет от разтревожени другарки, които бяха готови да протестират срещу Сталоун, тъй като той бил символ на екшън-герой, а не на любовник. Миличките! Вероятно са пропуснали фактът, че старта на кариерата на бъдещия Рамбо и Роки е във филмите за възрастни. Именно розовата индустрия дава на киното звезди от ранга на Мерилин Монро, Райън О’ Ниил, Дейвид Духовни и т.н. Може би войнствените варненски дами смятат, че сексът не е част от любовта – знае ли човек, пък и смее ли да пита?

Между другото, Ален Делон съвсем не е просто някакъв си символ на лигав любовник. За разлика от повечето напомпани екшън-звезди, той е служил като парашутист във Френската армия и е воювал в Индокитай.
В истинска война – не като тази на Рамбо!

Гледал съм „Борсалино“, “Самураят“ и “Двама мъже в града“ безброй пъти.
В едно съм сигурен – Ален Делон удря здраво, стреля точно и въобще не се притеснява от високите скорости.
За съжаление, другият почти сигурен факт, е че той няма да дойде на фестивала “Любовта е лудост”. Ако, разбира се, организаторите на “Любовта е лудост” ни изненадат приятно и той посети Варна, това ще е наистина страхотно!
Има само един проблем – много е вероятно Делон, също като Сталоун, даже да не знае, че е поканен!

Антон Луков
dnesplus.bg