Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Тодор Славков: Каня Мила Гешева за кандидат-съпруга

 Тодор Славков е роден на 18 май 1971 г. Син е на Иван Славков и Людмила Живкова, внук на Тодор Живков. Два дни, след като дядо му е изключен от БКП, на 18 декември 1989 г. срещу Тодор е заведено едно от най-дълго проточилите се дела в историята на България. Мила Гешева го обвинява в изнасилване, станало година и половина по-рано. Славков е оправдан и излиза на свобода след близо 2 г. по арестите. През 2009 г. участва в един от сезоните на VIP Brother. През септември той ще е главният герой в предаването “Ексмилионер търси съпруга”. В рамките на 24 епизода Малък Тошко ще трябва да опознае и отсее кандидатките за сърцето му и накрая да предложи брак на избраницата си.

– Каква трябва да бъде тази жена, която на всичкото отгоре да те грабне и от пръв поглед?
– Почти във всичките ми сериозни връзки жените са ме грабвали буквално от пръв поглед. Има някаква химия, колкото и банално да звучи, си е точно така.

– Възможно ли е химията да се получи пред камерите?
– Ами имах петица по химия, така че не мога да отговоря точно на този въпрос.

– Петицата не е лоша оценка.
– Много ясно, че съм имал шестица! Можеше ли на мен да ми пишат по-ниска оценка?! (смее се) Имам предвид, че не ми беше силен предмет. Иначе химията може да се случи и пред камерите, защо да не се случи?

– Защото хората обикновено се притесняват от камерите и много рядко стоят естествено на екран, ако не са учили специално за това.
– Това е най-странното нещо, наистина. Хората, с които съм се запознавал по време на телевизионните ми изяви, се променят коренно, когато излязат в ефир, в сравнение с това, което са били, докато сме си говорили в гримьорната. Тотално се променят. Те слагат една маска и започват да играят. Но това са хора, които са в този бизнес и внимават. Докато аз каквото и да направя и да се изложа дори, няма да навреди на телевизионната ми кариера, защото нямам такава. Мога да си се държа, както си искам.

– В първия сезон на “Милионер търси съпруга” също всички се държаха крайно неестествено.
– Без Христо. Той си беше напълно естествен. Тази година ще се постараем да е доста по-весел сезонът. Форматът ще е същият, разбира се, но предаването коренно ще се различава от предишния сезон. Поне според това, което мислим. Съмнявам се, че девойките ще бъдат спечени. Аз бързо ще ги въведа в обстановката.

– Какви трябва да бъдат жените, които ще избереш да влязат с теб в предаването?

– Красиви, глупави и лекомислени

– А ако са умни и лекомислени?
– Това вече е жената мечта! Точно такава я търся.

– Колко писма си получил до момента?
– Доста са кандидатките и нарастват лавинообразно.

– Писмото или снимката играе по-голяма роля за избора ти?
– Снимката е много важна. Да не кажа най-важната. Няма да придирям за правописните грешки. А бъдещата ми съпруга може да не разбира от нищо кой знае колко.

– Имаш ли възрастово ограничение?
– Понеже съм малко по-малък от Христо Сираков, ще повдигна малко възрастовата граница. До моята възраст жени спокойно могат да участват. Което, естествено означава до 29 години (смее се). Казвам го за всеки случай, да не стане грешка.

– Кеф ли ти е да участваш в риалити формати?
– Много се разстройвам, когато не ме канят никъде. Дори затова участвах при Стойчо Керев в “Пряка демокрация”.

– Каква беше твоята полза от “Биг брадър”?

– Финансова, каква друга?

Освен че хората започнаха да гледат с други очи на мен, защото преди това никой не ме познаваше. Знаеха ме само като сина на Иван Славков или внука на Тодор Живков и никой не ме беше виждал освен на някакви снимки по вестниците. Но все пак, единствената причина, заради която влязох в “Биг брадър”, бяха парите. Ивайла и Божидара ужасно много се дразнеха, когато им говорех за хонорара си и особено защото двете заедно бяха взели по-малко от мен. Но това си беше напълно естествено – нали са близначки – две взимат като за един.

– Заговори се, че сега ще вземеш 150 000 лева от участието си в новото риалити. Такъв ли ти е хонорарът?
– Не съм чувал за такова нещо! Сериозно – има клаузи в договора, които не ми позволяват да обсъждам някои неща като хонорарите например.

– Приятно ли ти е да си обект на постоянен женски интерес?
– Е, представяш ли си, ако беше мъжки?

– Вероятно и такъв има…
– Все пак си говорим за “Милионер търси съпруга”, а не за “Милионер си търси интимен приятел”. Не знам за мъжки интерес, и да има такъв никой още не го е заявявал открито. Това вече започва да ме притеснява – не може да няма такъв! (смях)

– Наистина ли търсиш съпруга? Ще подариш ли пръстен?
– Разбира се. Аз съм сериозен човек. Крайно време е и аз да си намеря другарка в живота.

– Защо си ексмилионер?
– Защото не съм вече милионер. Бях, когато държавата работеше за мен! Шегувам се.

– Как прие промяната през 1990 г.?
– Тогава бях на 18 години и живеех в Швейцария. При мен всичките тези промени настъпиха доста по-бавно, отколкото при останалата част от семейството. Не че не ми се промени коренно целият живот. Не че дядо ми не беше задържан. Не че и баща ми не беше задържан. Сега водя дело в Страсбург заради ареста и всичко, на което бях подложен.
А Мила Гешева може да се запише в предаването. Ще бъде доста скандално.

– Всичко в нейните думи ли беше измислица?
– Има дело, имам и оправдателна присъда. И не са ме оправдали по времето на дядо ми, а по времето на Костов. През живота си съм видял твърде много нагласени неща. Като филма за баща ми на Би Би Си. Не съм го гледал, нямам и намерение да го направя. Някъде за пари говори ли се? Когато обаче наричаш Пардю “Пръдльо”, какво можеш да очакваш?! Всичко започна от това, че баща ми трябваше да отиде до Америка по работа, а от посолството го накараха да се явява на интервю за виза. При положение, че имаше дипломатически паспорт.

– Със сестра ти близки ли сте?
– Супер близки сме. Виждаме се постоянно – не всеки ден,разбира се, но всяка седмица. Всичките проблеми, през които сме минали, сплотяват много.

– Загубата на родителите вероятно също сплотява.
– Разбира се.

– Доста хора биха потънали дълбоко, ако преживеят това, през което ти си минал.
– Въпреки всички тези неща, които споменахме, е имало и редица други, които не ги споменаваме. По принцип имам много добър живот, в който не бих искал да променям нищо. Радвам се на живота, който водя. Добрите неща, които са ми случвали, са много повече. Имам дете – това е най-важното. Сигурно е най-прекрасният момент в живота ми.
Последният тежък удар пък е смъртта на баща ми. Ако беше поживял още 10-15-20 години, щеше да е друго, но най-важното е да си заминаваме по реда си – децата да не изпреварват родителите си. Ако си на 50 и баща ти или майката ти са на 75-80, не е ли най-нормалното нещо да се разделиш с тях.

– 40 обаче не е най-добрата възраст, за да загубиш баща си?
– А като си на 10 и почине майка ти…?!

– Как го прие тогава?
– Неописуемо е! Не можеш да повярваш в началото. Въпреки че на 10 всичко ти е горе-долу ясно. Извикаха ни на следващия ден със сестра ми и ни казаха. Миналата седмица имаше изложба на Рьорих по повод 70 години от рождението й. Цветелина Бориславова го организира. Майка ми отвори България към света и накара света да забележи България. И не само със съкровищата, с които обикаляше, но и чрез Асамблеята.

– Какво е твоето обяснение за смъртта на майка ти?
– Нали има аутопсия! Мислиш ли, че навремето е можело да бъде скрито нещо от дядо ми? Починала е от инсулт. Пълни глупости са, че руснаците са били намесени в смъртта й, че КГБ са я убили или подобни тъпотии.

– Но те имаха полза от смъртта й.
– Каква полза? Дядо ми да не би да е работил за ЦРУ? Никаква полза не са имали от това. Това е същата измишльотина като твърдението, че сме щели да ставаме 16-та република на СССР.

– Но вече е публикувана стенограмата от заседанието на Политбюро, на което е обсъждан такъв вариант.
– Абсурд! Не може да има такъв документ! Ако съществува, значи е фалшив. Пълни измишльотини са, че дядо ми е искал да направи България 16-та република.

– Имаш ли дотук голяма любов в живота си?
– Към всички тези жени, с които съм имал дълги връзки, съм изпитвал чувства.

– И накрая да те попитам – наистина ли ще се ожениш за победителката от риалитито?
– Много мислих преди да подпиша договора, но накрая твърдо го реших.

/със съкращения/ – blitz.bg