Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Крум: Жените са ме разочаровали, но и аз не съм се представял във възможно най-добра светлина

– Какъв е певецът Крум?
– Това публиката най-добре може да каже. Лично за себе си съм амбициозен и знам какво искам. Надявам се да попадам на хубави песни и хората да ги харесват.

– А кой е мъжът Крум?
– Не съм много по-различен в живота от това, което хората виждат на сцената. Пренасям моментните си състояния в песните. Усещам се, че каквато и песен да пусна, все казвам, че отразява реалния ми живот.

– Променя ли славата и теб успя ли да те промени?
– В началото е ужасяващо. По принцип от малък съм на сцена покрай класическите концерти, които съм изнасял. Но когато попаднах на комерсиалната сцена, нещата станаха съвсем различни. Всеки на 19 години, на колкото бях аз, се главозамайва. После обаче самата работа те вкарва в релси. Защото при нас наистина много се работи, много усилия се полагат. Така нямаш време да се опияняваш.

– Често те сравняват с Енрике Иглесиас и казват, че си българският му вариант. Какво мислиш за това – обижда ли те, ласкае ли те и изобщо – мислиш ли, че наистина имате нещо общо?
– За един клип казаха, че съм го изкопирал, но приликата беше станала случайно. Понякога, когато следваме дадени тенденции, без да искаме се получава така.

– Разбрахме, че наскоро си бил в Ситония, но без гадже. Как е възможно млад, талантлив и определено секси мъж да е все още свободен?
– Наскоро се сдобрих с много старо гадже, даже си нося и пръстена, защото преди време си бяхме разменили – не е годеж, ами просто да си знаем, че не сме сами. В Ситония отидох с приятели. Аз не изневерявам, ако съм в сериозна връзка, но понеже много сме се карали и разделяли, съм търсил алтернатива, когато сме били скарани.

– Четохме в едно твое интервю, че си заобиколен от жени, но към момента не си срещнал онази, която търсиш. Какво имаш предвид и разочароват ли те младите момичета днес?
– Не може да поставяме хората под общ знаменател. Може и в мен да е причината. Понякога са ме разочаровали, понякога и аз може би не съм се представял в най-добрата си светлина. Но и много са ме прецаквали.

– Изобщо стремиш ли се към сериозна връзка в момента или предпочиташ да наблегнеш на кариерата и купоните за сега?
– Едното не изключва другото. Само в работата си правя планове, другото – каквото е писано. Надявам се поредното ми събиране с половинката ми, този път да изтрае по-дълго. Защото всяка раздяла ни отчуждава малко по малко.

– А каква все пак е перфектната жена? Каква дама искаш до себе си? Нека обявим конкурс!
– Проблемът е, че нашата работа е такава, че жената трябва да е с железни нерви.

– Няма как да не засегнем една (според нас твърде преекспонирана) тема, която обаче продължава по някакви причини да се коментира. Преди време името ти бе свързано с гей общността…
– Коментира се, защото постоянно ме питате за това.

– Наскоро се проведе и поредния гей парад. Ти подкрепяш ли гей общността и изборът на хората да обичат човек от същия пол?
– Всеки е свободен да прави, каквото иска.

– Как поддържаш фигурата си? Колко често ходиш на фитнес, спазваш ли специален хранителен режим – дай няколко съвета за перфектна форма на мъжете?
– Ходя редовно на фитнес. Ходя и в Dance Academy, Ани Дончева ми е инструктор по танци, така че и там хабя енергия. Гледам да не ям всичко, подбирам, но не може да се лишаваш постоянно. Наблягам на месото и салатите, което така и иначе ми е най-вкусно.

– Каква кола караш?
– Пежо, кабриолет. Падам си по спортните коли.

– Колко пари са ти необходими, за да живееш добре месечно?
– Най-много влагам в работата си, при нас е въртележка. Не съм по харчовете, най-много отделям за забавление. Въпреки че имам модна линия by Krum, никога не съм бил фен на пазаруването. Имам си екип, който ми купува всичко, което ми е необходимо. Просто не обичам висенето в магазините.

– Знаем, че ако артист си страшно зает човек. Но все пак ти остава и свободно време. Как го прекарваш? Какво правиш, когато не си на сцена или в студиото?
– Имам си много готини приятели – от детските години, от Консерваторията, с някои сме се намерили като хлапета в дискотеките едно време. Събираме се, пийваме, хапваме. Ходим по клубове. Сега ще прекарам известно време във Варна, лятото не се застоявам в София.

– Имаш ли близки във фолк средите? Много често сме те виждали в компанията на Анелия, например. Отношенията ви приятелски или професионални са и с кой друг изпълнител поддържаш добри отношения?
– Приятели сме. Даже почти не си говорим за работа, по-скоро нашите си лични теми. И тя като мен е положителен човек и въпреки че не се виждаме много често, я чувствам близка и я обичам. Теодора също ми е много добър приятел. Винаги сме се харесвали, но в последните месеци наистина много се сближихме, сладка е. Джина Стоева също е много готина. В нашите среди освен изпълнители, много важни са авторите, режисьорите – сред тях също имам много близки приятели.

– А има ли интриги в поп фолка и как гледаш на тях?
– Има, разбира се, но мацките повече се вживяват. Аз лично успявам да не се вкарвам в тях. Гледам си моята работа.

– Какво ще кажеш на всички, които те обичат?
– Благодаря им за подкрепата, радвам се, че всеки ден ми пишат. Извинявам се, че не мога да отговарям редовно, но просто не съм от хората, които висят в интернет. Прочитам на 100 % всички коментари и писма.

– А на онези, които не те харесват по някаква причина?
– Е, те сигурно харесват други изпълнители. Няма как да си любимец на всички.

http://sin.bg