Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Тrinity Park във Варна – какво не знаем за него? Че е построен незаконно в Морската градина ли?

Платени пиар съобщения се появиха във варненски сайтове, с основна цел възхвала на незнайно защо построения в Морската градина на Варна Trinity Park. Този „парк“, който е собственост на човек близък до икономическата група ТИМ представлява място за развлечение и печалба на собствениците му. Покрай спортните зали има направено Vincent’s Caf? с 90 седящи места на закрито и 40 – на открито, както и паркинг със 110 места. Както се казва бизнесът ще си върви покрай залите и детския кът, но защо в платените пиар съобщения не се казва кой е дал разрешение да се прави кафене и паркинг в сърцето на Морската градина? А ето и част от коментарите на недоволни граждани ползвали услугите на игрището в сайта petel.bg:

Stanimir Georgiev · Universit? de la M?diterran?e Aix-Marseille II
Игрището с изкуствената трева е меко казано УЖАСНО… глупаво измислено, с малки врати и неравности по терена.

Klyste написа:
Коментар № 6443 от: 08.08.2012 14:37
Да, всички фенове на футзала видяхме „идеалната“ зала. Неслучайно първенството се върна отново в старата зала Владислав. Залата е тясна и неудобна за провеждане на масови мероприятия. Трибуните на практика са едва ли не на игрището и като следствие от това не 1-2 играча се контузиха, като даже националът Виктор Викторов получи тежка травма в коляното,защото пейките са твърде близо до игрището.

Неудобен написа:
Коментар № 6445 от: 08.08.2012 14:44
Да всички видяхме как вратата падна по време на техния аматьорски турнир /даже по Канал 3 го даваха/. Истински професионалисти, залата е тясна и не е кой знае какво…

ПАСа написа:
Коментар № 6446 от: 08.08.2012 14:51
отделно е мега задух вътре и не мое се диша

barometar.net