Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Защо обвързаните мъже флиртуват

Защо мъжете флиртуват, когато са женени или обвързани? Този въпрос тормози почти всяка жена, която си е имала вземане-даване с ангажиран мъж. Това, което най-много я озадачава, е защо той е инициирал свалката и флирта и естествено след това се е върнал при половинката си, законна или не.И тъй като в женската глава филмите, породени от ситуацията са много и все с фантастични елементи, отговорите ще даде един мъж. Авторът на книгата „The Manual“ и автор в сайта BadBoysFinishFirst.com Стив Сантагати дава своята гледна точка по този въпрос, базирана на опита му и на мъжката му същност.Според Стив мъжете и жените си приличат. И както едните, така и другите са готови за флирт. Просто жените го правят непрекъснато , но по един пасивен начин – слагайки късата пола, високите токчета, танцувайки предизвикателно и сучейки кичур около пръста си. Те го правят без значение дали са обвързани или не, това е част от тяхната същност, его, стремеж да бъдат забелязани и харесани.Мъжете от своя страна няма как да сложат минижупите и да акцентират на дупетата си (освен, ако не са кривнали по левия завой), нито цупят устни като дамите. Сантагати акцентира на факта, че те са непрекъснато възбудени и много често флиртът им, който дамата може да приеме по-сериозно, не е нищо повече от автоматично поведение и тренирани действия, в които няма никаква емоция, освен сексуално привличане или дори желание да погалят само собственото си его.

Ето какви са причините мъже, които са обвързани/женени да флиртуват с други жени:

1.Правят го просто, защото им е забавно.

2. Правят го, за да запалят искра в друга жена, която да им служи като резервен вариант, в случай, че нещо се случи с настоящата им връзка.

3. Правят го, за да почешат егото си, когато видят как жената им отвръща.

4. Правят го, за да си докажат, че още ги бива.

5. Това е като инстинкт – палаво и игриво и им позволява да развихрят въображението си и да си кажат „какво ако“, макар че знаят, че трябва да са верни.

А ето и как жените да се спасят от излишното филмиране според Стив Сантагати:

1. Не говорете с някой мъж, защото сте отчаяни за мъжко внимание. Говорете с него, защото това ви носи удоволствие, защото ви харесва общуването с противоположния пол и защото можете да научите нещо повече, което да ви влезе в употреба, когато срещнете подходящия. Спрете да си търсите гадже и съпруг и във всеки да виждате потенциален такъв!!!

2. Дайте всичко от себе си да го „подразните“ до краен предел. Така ще се научите да играете добре тази игра и ще бъдете една крачка по-близо до разбирането на това защо лошите момичета финишират първи!

3. Наслаждавайте се на факта, че можете да правите нещо, което мъжете не могат – да дразните : с поглед, с походка, с устни. Използвайте сексапила си на максимум!

4. Осъзнайте горчивата истина, че повечето мъже, към които ще бъдете привлечени, вече са заети. Тъжно е, но животът си прави много шеги. А на шегите, трябва да се смеете, а не да се дразните.

tialoto.bg