Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Емануела: Аз съм силна и еманципирана жена

– Падат ли хонорарите и усещате ли кризата в попфолка?

– Лично аз мога да кажа, че имам достатъчно участия и не мога да се оплача, но определено в последните години нещата не са такива, каквито бяха през 2010 г. например. А и това не е само в нашия бранш. Имам познати, които имаха много доходоносен бизнес, а сега си броят стотинките за хляб. Какво тогава бихме могли да кажем за останалите хора с доста по-малко приходи?!? Много ми е тъжно, когато видя по софийските улици бедни хорица, които ровят в кофите за боклук. Става ми толкова жално, винаги им давам по нещо, но това не е начинът. Откакто се помня, никога не съм виждала и не съм очаквала, че народът ни ще бъде изправен на ръба на оцеляването.

– Бягаш ли вече от скандалите или те преследват навсякъде?

– Скандали има винаги и то не само около мен. Това, че съм болезнено откровена и не цепя басма на никого ми донесе прозвището „скандална”, а всъщност не съм такава.

– Разкажи ни повече за последното ти гадже и в момента продължаваш ли да си с него?

– Казва се Никола. От 7 месеца и половина сме заедно. Той е страхотен човек, много мил и нежен. Както съм казвала неведнъж – той е най-добрият досега. Обаче не мислим за сватба – казвам го, тъй като напоследък започнаха пак да ме подпитват. Честно да ти кажа вече изпитвам ужас само при мисълта за брак. А и не съм бременна /смее се/. Но искам да си имам момиченце и да му връзвам панделки. Опити за бебе не правя, но пък, ако е рекъл Господ, може и това да се случи.

– С Денис продължавате ли да сте приятели и какво мислиш за новата му тръпка, фолк певицата Ана-Мария?

– Да, с Денис останахме близки приятели. Честно казано не познавам новата му приятелка и не мога да кажа каквото и да било за нея. Когато ни запознае, ще ви разкажа /смее се/.

– Музикалните компании помагат ли истински на артистите в България или гледат само своя интерес?

– Разбира се, че помагат – две мнения по въпроса няма. Пример за това е моята музикална компания Ара мюзик. Всички помагат не само на мен, но и на останалите изпълнители, уреждат ни участия, намират текстописци и композитори, с които да работим. Съдействат ни за абсолютно всичко. Даже мога да кажа, че хората от компанията са ми най-близките приятели, защото зная, че никога няма да ме предадат.

– Нищо не казваш за твоя син, как се забавлявате с него?

– На този етап съм решила да не говоря публично за него, за да може да изживее пълноценно детството си, а не да бъде преследван от журналисти и съучениците му да го виждат по-често по вестниците, отколкото в училище. Това, което мога да кажа е, че Христо е страхотно дете. Много е умен и отговорен – пълна противоположност на майка си. А и с Никола много си допаднаха.

– Още ли си близка с Преслава, според злите езици сте се били заради мъж?

– Така ли, това не съм го прочела. С Преслава сме много близки приятелки и никога не сме се карали и не сме се били за мъж, просто защото си падаме по различен типаж. Е, не се знае обаче дали някога няма да си сдърпаме косите за някой неустоим мачо /смее се/.

– Съжаляваш ли за някой бивш мъж в живота си?

– В живота си съм научена никога да не съжалявам за нищо. Грешките, които съм допускала са ме направили човека, който съм сега – много силна и еманципирана жена.

19min.bg.