Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

5 сериозни спънки пред щастливия брак

Съвършената любов, идеалния брак, перфектното семейство, трябва да си признаем, не съществуват дори във филмите. Но защо има съпрузи, които продължават да са лудо влюбени един в друг дори след 30-40 години съвместно съжителство? И защо някои бракове едва издържат и месец?

1. Комуникацията – искрените и навременни разговори, са разковничето на всички проблеми.

2. След скандал много жени се срещат с приятелка или роднина, разказват им всичките си несгоди в излишни подробности и когато се върнат у дома, напрежението е спаднало, но ядът все още се спотаява в съзнанието им. Вместо да се оплаквате от мъжа си пред други жени, преодолейте себе си и проведете един сериозен разговор с него.

3. Някои негови навици, които преди може и да не сте забелязали, ще ви изнервят непрестанно. При подобни случаи, не си премълчавайте всеки път, защото възмущението ви ще се наслагва и един  ден няма да се усетите как ще излеете всичко наведнъж.

4. Подобен е проблемът с вещите. Ако колекцията му от старомодни коли заема твърде много място в хола, то помислете, тоалетното шкафче в банята не е ли препълнена с ваши лосиони, шампоани, балсами, гримове и т.н? С времето хората или не се променят, или се променят минимално, затова не е справедливо да очаквате  мъжът ви да се превърне в принца, за когото сте си мечтали. Женитбата ви обвързвате с него и с всичките му недостатъци.

5. Дистанцията помежду ви (или липсата на такава) ще зависи от това как двамата се разделяте между децата и училището им, кариерата и домакинската работа. В такъв случай важното е да вместите сред многото си планове време за вас с любимия. Уговорете романтична вечеря, пратете децата у баба им и прекарайте една нощ само двамата. Физическата близост укрепва взаимоотношенията и брака. Не се колебайте да бъдете напълно откровени с мъжа си. Покажете пълната си отдаденост на вашата връзка.

dnes.bg