Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Защо мъжете обожават да „спасяват“ дами в беда

Повечето жени искат да се представят в светлината на силни, независими, решителни. Това им дава самочувствие и възможността да кажат спокойно „Мога и сама“, на когото пожелаят. Но в природата на мъжа е да бъде покорител и покровител и често дамите бъркат с прекалено еманципираното си поведение без да разбират защо.

Ето и няколко обяснения, които ще ви помогнат по-често да „попадате в беда“.

Защо мъжете обичат да спасяват девойки?

Жените искат към тях да се отнасят с уважение и любов. Мъжете искат да бъдат третирани като мъже. Когато представител на единия пол изпитва тези неща, докато е с представител на другия пол, той се влюбва, без значение дали в началото е имало сексуално привличане между двамата.

Жената в беда кара мъжа да се чувства мъжкар

По време на еволюцията мъжът винаги е влизал в ролята на защитник, завоевател, победител. Защо си мислите, че обича да играе видео игри, където да се превръща в герой? Това го кара да се чувства добре. Една беззащитна девойка (без значение в какво точно беззащитна) отключва покровителствените му инстинкти, а и ако на финал благодари и каже: „Ти си моят герой“ вече го е накарала да се почувства 100 % мъж.

Беззащитните са по-леснодостъпни

Така поне си мислят мъжете. Силният пол се опитва да се доближи максимално до дамите на „бойното поле“ на срещите. Понякога госпожиците са доста опърничави и затова на мъжете им е по-изгодно да попаднат в ситуация, когато се нуждаят от тях. Това веднъж ги кара да се чувстват мъже и втори път ги кара да виждат дамите като леснодостъпни, защото те са им необходими и това улеснява сближаването във всичките му форми.

Мъжкото его расте, когато е в помощ на някоя девойка

Логично е мъжът да се надуе като въшка, когато една жена го помоли за помощ. Той веднага се чувства могъщ и силен, защото е в състояние да впечатли дамата с качествата си. А когато мъжът е щастлив от начина, по който се чувства, той със сигурност ще търси компанията на жената, която го кара да се чувства така.

tialoto.bg