Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Отмъщение чрез секс. Струва ли си?

Правили ли сте някога секс за отмъщение? Този секс може да бъде идеалната отплата за невярната ви половинка, но все пак трябва да имате предвид как да го направите, за да има смисъл и за да се почувствате добре.Сексът за отмъщение се практикува много по-често, отколкото си мислите. В действителност, това е първата мисъл, която идва на ум на всеки, който е бил измамен от партньора си.Сексът като отмъщение е един от най-сладките начини да си върнете блуждаещия любовник. Това е като да ударите два заека с един камък.Хем можете да простреляте в гърба този, който е дръзнал да ви изневери, хем можете да се насладите на хубав секс със старо гадже или с нов симпатичен партньор, който отдавна си пада по вас.Звучи честно, нали? В края на краищата, щом вашият партньор ви е изневерил първи, значи заслужава подобно отмъщение. Какво пък, нека и неверникът се почувства толкова зле, колкото бяхте и вие, когато разбрахте за забежките му!Как да се впуснете в ефективен улов на партньор за секс с цел единствено отмъщение, но все пак да ви бъде и приятно? Не всеки срещнат индивид става за целта. Единият вариант, който е и най-болезненият, е да се огледате за подходящ човек сред приятелите на кръшкача. Тогава ще го заболи още повече.Ако обаче знаете предварително, че ви очаква скучен, неприятен и нежелан секс, струва ли си да го правите?Единственият начин да се почувствате наистина победител в ситуацията, е да изживеете истинска, мощна страст, а не да се унижавате като спите с първия срещнат желаещ само и само да задоволите егото си, че и вие сте го направили. Това е само една измамна идея, че ще си върнете баланса обратно. Няма да го направите и дори по-скоро ще се ядосвате на себе си, защо сте впуснал в нещо, толкова не удовлетворяващо.

Ето и няколко съвета, ако планирате секс за отмъщение:

– Не го правете на всяка цена. Така или иначе няма да можете да си върнете обратно стабилната връзка с невярната половинка.

– Не ставайте жертва на егото си. Когато сте измамени от партньора си, вие се чувствате разбити, предадени и егото ви страда. Сигурно сте объркани и не знаете какво искате, а първата ви идея за разплата е секс с цел отмъщение.

– Повечето хора, които са преживяли изневярата на половинката си, не могат да намерят причина те самите да не мамят. Но го правете само, ако наистина срещнете изкушението на пътя си.

– Ясно е, че хората, които правят секс за отмъщение, не го правят от любов, а от омраза. Тоест сексът няма да поправи нещата. Само ще раздели и ще отдалечи партньорите още повече един от друг. Затова, ако това, което чувствате в момента, е тъга, по-добре изчакайте със секса за отмъщение, изживейте тъгата си и тогава решете какво да правите.

– Все пак, ако го правите, правете го с някой, с когото се чувствате добре и комфортно. Не му казвайте какви са мотивите ви да го искате в леглото си, защото само ще го вкиснете и може и да се откаже от ласките ви.

– Не забравяйте, че по-добрите алтернативи пред секса за отмъщение е, или да простите на партньора си, или да сложите край на връзката ви.

– Не действайте според поговорката „Око за око и зъб за зъб“! Тя е за други случаи и не е подходяща, когато става дума за любов.

http://www.tialoto.bg