Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Лъжите, които мъжете казват на жените всеки ден

На всеки човек се е случвало да каже някоя и друга лъжа. Било то с цел да предпази любим човек или пък обратното – от лоши чувства. Факт е, че няма човек на тази планета, който да не лъже.Според скорошно проучване мъжете казват средно по три лъжи на ден. Резултатите от друго изследване пък показали, че физическото и психическото състояние на човек значително може да се подобри, ако спре да лъже.Има хора, които се наричат перманентни лъжци и едва ли някакви резултати биха им повлияли. Все пак добре е, ако можете да поограничите лъжите.А сега вижте кои са петте най-разпространени лъжи, които мъжете казват на жените всеки ден според Men’s Health:

1. “Не съм пил чак толкова много“

Всъщност единият час с момчетата се е превърнал в няколко часове с момчетата, в които мъжът определено си е пийнал подобаващо. Все пак е бил на мъжка вечер. Вместо да лъжете приятелката си, опитайте да ? представите истината, но в малко по-онекотен вариант.

2. „Всичко е наред, добре съм“

Понякога мъжете имат нужда да запазят мислите за себе си, да обмислят нещата и чак тогава да споделят какъв е проблемът. Най-добре просто му дайте време, тъкмо и страстите ще са поукротени и ще можете заедно да обсъдите нещата като възрастни хора.

3. „Нямах обхват“

Истината: „Музиката беше силна, бях с приятели и просто не исках да излизам навън, за да отговоря“. Следващият път просто предупредете приятелката си, че не е удобно да се чувате или ? върнете смс.

4. „Това не е толкова скъпо“

Всъщност не само жените са склонни да харчат неоправдано много пари за някаква тяхна прищявка. Мъжете също го правят. Щом той ви каза така, значи определено нещото струва доста повече.

5. „Пътувам към теб“

А всъщност тъкмо излиза от банята. По-добре ? кажете истината, отколкото да я карате да чака. В крайна сметка по време, което сте се забавили истината ще се разбере, нали така? Кажете ? с възможно най-милия глас, че малко ще се забавите, вместо да я залъгвате.

tialoto.bg