Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Новите полезни идиоти

Ислямо-левичарският сайт WikiLeaks надмина себе си – преди дни там беше публикуван списък с обекти по света, които американските власти считат за жизненоважни за сигурността на Америка. Сред обектите са петролопроводи, петролни рафинерии, заводи за производство на лекарства, завод за производство на оръжие в Хайфа, подводни комуникационни съоръжения.  Бяха публикувани  данни за Abqaiq, най-голямата рафинерия за суров петрол в Саудитска Арабия. През 2006г. рафинерията беше неуспешно нападната от Ал Кайда и сега от WikiLeaks  настойчиво предлагат на терористите същата мишена.  Публикуването на списъка несъмнено е любезна подкана от ислямо-левичарите към ислямистките терористи да извършат нови атаки. Сайтът публикува и друга полезна за терористите информация, открадната от Държавния департамент.  Президентът и заместник-министър председателят на Йемен, например, уверили американците, че ще им позволят да бомбардират базите на Ал-Кайда в страната, но в същото време ще съобщават на йеменците, че йеменското правителство прави това.  Йеменският клон на Ал-Кайда, според ЦРУ сега е най-голямата терористична заплаха за Америка. Разкритието на WikiLeaks несъмнено ще върже ръцете на йеменските власти и ще улесни Ал-Кайда. Преди няколко месеца този сайт публикува списък с местни информатори за US Army в Афганистан. В отговор талибаните създадоха 9-членна комисия, за да направлява унищожаването на информаторите. Сайтът редовно публикува открадната информация за американската армия в Ирак и Афганистан, която застрашава живота на американските военни, местните им помощници и пречи на военните операции.  Ето как  Асандж и съучастниците му пряко и съзнателно помагат на терористите.

Асандж произхожда от семейство на австралийски комунисти и в 1989г. бил много наскърбен от падането на Берлинската стена. След съветската катастрофа на младия австралийски комунист предстояли тежки години – той изгубил опорната си точка. Ако се съди по директната му и постоянна  помощ за ислямистите, Асандж вече е намерил нова идеология – ислямизма. Но това не изключва крайно левите му убеждения. Любопитно е изказването му преди дни пред Time: „Нашата цел не е постигането на прозрачно общество, целта ни е обществото да стане по-справедливо”. Това е за сведение на защитниците на Асандж, които твърдят, че той бил символ на свободата на словото. Стремежът му, обаче, към по-справедливо общество/социална справедливост е типично левичарски.

Сайтът има ново сътрудничество с петте леви световни медии, удостоени с откраднатите данни. Според тях, те съветват WikiLeaks какво точно да се публикува и дори полагали усилия да опазят чувствителна информация, която би застрашила нечий живот/обект. Но като се има предвид вече огласената ценна за терористите информация, става ясно, че петте леви медии се опозориха за пореден път.

Междувременно Асандж беше арестуван в Лондон по странни обвинения /описани с наслада и съчувствие от Татяна Ваксберг в левичарския „Гласове”/, които може да го превърнат в мъченик. Той трябва да бъде съден за шпионаж срещу САЩ съгласно Закона против шпионажа от 1917г., въпреки, че не е американски гражданин. Има прецедент – през 1942г. четирима немски шпиони били заловени, осъдени и екзекутирани във Вашингтон.

За тези, които се радват на „разкритията“, свързани с България /Русия е мафиотска държава, у нас организираната престъпност има влияние и пр/, ето някои от поддръжниците на Асандж – Путин, Кадафи и Лула, президент на Бразилия. Тримата защитиха и похвалиха основателя на WikiLeaks. Без коментар.

Някога Ленин писал за западните социалдемократи, че те са полезните идиоти, които ще свършат черната работа на болшевиките и така сами ще изплетат въжето, на което ще бъдат обесени от същите болшевики. И полезните идиоти започнали да пристигат на тълпи в СССР, за да възвеличават Сталин точно при най-страшния сталинистки геноцид. Почти цялата западноевропейска интелигенция от 30-те е съставена от полезни идиоти, влюбени в Сталин – от Пабло Неруда, Пикасо и Лион Фойхгвангер до Хърбърт Уелс, Анри Барбюс и Бернард Шоу.

Днес,  десет години след 11 септември 2001г. когато другата варварска, човеконенавистна идеология , ислямизма,  обяви война на цивилизацията, по света запълзяха новите полезни идиоти. Те са въоръжени с модерни технологии и разпространяват отровата си светкавично по планетата, както правят днес петте леви световни медии, съучастници на WikiLeaks. По-голямата част от днешната западна левица оправдава, узаконява и подкрепя световния ислямистки терор. Ярко доказателство е радостта и възторга, с който милиони хора с леви идеи сега подкрепят новия си идол – Асандж.

В България новите полезни идиоти, които подкрепят ислямо-левичарите от WikiLeaks са навсякъде – в медиите, във Фейсбук, интернет форумите, във всекидневието.

И дори не знаят, че са полезни идиоти.

blog.bg