Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Принц Хари прости за голите снимки?

Принц Хари се е отказал от делото срещу редакторите на британския вестник, публикувал голите му снимки, направени в хотел в Лас Вегас.Хари, който е трети по линията за наследяване на трона, зае челните страници на вестниците през август със скандалните си голи снимки, на които мъжкото му достойнство е едва прикрито.Те са щракнати по време на парти в хотелска стая, като на някои се вижда и млада гола жена, прегърната от принца.

Снимките първо изтекоха онлайн, но от британските вестници единствено Sun не се съобрази със забраната на медийния регулатор и препечата голите фотоси.

Това стана причина принцът да подаде оплакване до медийния регулатор, но сега, заради ангажиментите около мисията си в Афганистан, е оттеглил оплакването, съобщи сп. OK.

Говорител на кралското семейство уточни: „Продължаваме да смятаме, че хотелската стая е пространство, в което човек има право на уединение. В момента принц Хари обаче е изцяло фокусиран върху ангажиментите си в Афганистан, така че да се занимава с оплакване, касаещо личния му живот, изглежда неподходящо.“Междувременно обаче братът на Хари, принц Уилям и съпругата му, няма да се откажат да съдят собствениците на френското списание Closer, което публикува папарашки голи снимки на Кейт от почивката на семейството във Франция.

inews.bg