Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Златното винаги е на мода

Както знаете златистото е от цветовете, които почти винаги присъстват в актуалните модни течения. Съществува голямо разнообразие от варианти как може да носите този цвят. Дори да не харесвате златни бижута, облечете нещо в златист нюанс или заложете на златен грим.

1. Аксесоари

Включете златните аксесоари в гардероба си и експериментирайте не само с различните цветови вариации, но също така и с различни елементи. Например може да започнете да носите бижута като фини колиета или по-масивни гривни с камъни. Колани, аксесоари за коса, чанти – имате голям избор както при аксесоарите, така и при нюансите – от тъмно шампанско до златисто с леки зеленикави отенъци.

2. Грим

Златният грим за очите е наистина великолепен. Най-хубавото е, че той отива както на тъмни очи, така и на светли. При сините очи погледът се омекотява, благодарение на златните сенки. Експериментирайте и съчетайте два или три нюанса на златното, които се допълват. Резултатът наистина ще бъде страхотен.

3. Обувки

Ако търсите стилен начин да носите златно, не пренебрегвайте краката си. Обувките в златисто са ефектни и от тях има голямо разнообразие, така че лесно може да намерите вашия любим стил. Няма значение дали обувките са на токчета или ниски, тип „балерина”.

4. Облекло

При облеклото има най-голям избор откъм материи, модели, видове дрехи и цветова гама. Не забравяйте само да съобразявате дрехата и случая, за който ще я обличате. Ярко златен потник е подходящ за излизане вечер, но не и за работа.

5. Маникюр

Вече сме писали за изключително актуалните златни нюанси при маникюра. Както при дрехите, обувките и аксесоарите и тук имате свободата да избирате любимия си нюанс. Какъвто и цвят да изберете, винаги ще бъдете модерни.

6. Коса

Може да разнообразите косата си, като ? сложите някои златни, руси акценти. Или може да смените цвета ? из основи. Акцентите са идеални, в случай, че искате да спрете с цялостното боядисване, но все пак да поддържате определен цвят.

http://www.tialoto.bg