Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Законите на Мърфи, които застигат туристите

Пътуванията обикновено са свързани с хубави емоции, макар че винаги се намира по един карък, който ще мрънка през цялото време как това или онова е съсипало почивката му. Нашите приятели от Peika.bg предлагат поглед към най-тежките закони на Мърфи, свързани с пътуването. И следващия път имайте едно на ум!

1. Ако някой, който ви упътва, каже „Няма как да го пропуснете!“, със сигурност ще го пропуснете.

2. Ако в самолета има дете, което безспирно, неуморно и истерично реве, то ще е точно до вас.

3. Ако обаче има страхотен представител на противоположния пол, той никога не седи до вас.

4. Ако във влака има една-единствена любопитна баба, която иска да сподели житие и страдания на своите внуци, разведени деца и хипертонични кризи, то тя непременно ще хване точно вас за слушател.

5. Всяко нещо, което ви потрябва, се оказва на дъното (даже дъното на дъното) на куфара ви, дори и да сте убедени, че сте го сложили най-отгоре.

6. В секундата, в която влезете в тоалетната на самолета, той навлиза в турбуленция.

7. След като сте се пазарили половин час за нещо на пазара и накрая сте го купили, само няколко сергии по-надолу го виждате на половин цена – при това преди да е започнало пазаренето!

8. На летището разстоянието до вашия изход за качване е право пропорционално на теглото на багажа ви и обратно пропорционално на оставащото време до полета ви.

9. На летището багажът ви ще се появи последен на лентата… ако изобщо се появи.

10. Когато за първи път се опитвате да говорите на чужд език, със сигурност ще изтърсите нещо потресаващо неприлично на милата стара дама, с която разговаряте.

inews.bg