Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Сара Джесика Паркър начело на „Жените в Холивуд“

В Холивуд красивите и талантливи актриси са много и всяка една остава в сърцето на зрителите с определена роля. Сара Джесика Паркър завинаги ще си остане Кари Брадшоу от сериала „Сексът и градът“, например, докато Ема Уотсън цял живот ще бъде асоциирана с малката магьосница от фантастичната сага за Хари Потър. И двете дами харесват образите си, но искат да избягат от тяхната светлина и да разгърнат потенциала си и в други роли.Сара е на корицата на ноемврийския Elle, където блести с интересна рокля от колекцията на Calvin Klein. В него редакторите събират куп прекрасни холивудски звезди на страниците си, обединени от темата „Жените в Холивуд“. Медията организира и събитие на тази тематика на 15 октомври.В списанието място намират още Кейт Бланшет, Ел Фанинг, Шърли МакЛейн, Сюзън Сарандън, Октавия Спенсър, Ума Търман и Кристен Уиг.

А ето и няколко акцента от интервютата в броя:

Сара Джесика Паркър за ролята си на Кари Брадшоу и бъдещите си превъплъщения на екран:

„Не ми харесва идеята отново да играя жена от Ню Йорк, която е влюбена в модата и е почти безгрешна. Харесвах Кари и не искам да правя друга нейна версия. Искам да се развивам в друга посока“.

Ема Уотсън за славата си покрай Хари Потър:

„Знаех, че съм родена за тази роля още от момента, в който прочетох „Хари Потър и философския камък“. За мен бе невероятно, че успях да заснема всички филми от поредицата. Непрекъснато си го напомням“.

Ел Фанинг за нейното „нормално“ детство:

„Наистина не си спомням живота си без филмите. Не е толкова различно да израснеш в Холивуд. Да се снимам във филми за мен е същото, както за другите деца да играят тенис или да взимат уроци по пиано. Опитвам се да бъда по-добра в това, което правя точно, както останалите деца се стараят да бъдат добри в нещата, които правят“.

Октавия Спенсър за своето достойнство:

„Преди време се изправих пред един продуцент, няма да казвам кой точно, но е доста известен. Той ме заведе в един офис, който бе препълнен с хора. И аз му казах пред стотина души: „Не ме познаваш достатъчно добре, за да ми говориш с такъв тон“. После избягах в банята и се разплаках като бебе. Той никога не си го позволи отново, а е известен като човек, който вика на другите.

http://www.tialoto.bg/