Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 22.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Десет знака, че жената не си заслужава

Дори човек да има много незадоволителни и неуспешни срещи зад гърба си, това има и своята добра страна. Макар да е с цената на разочарование, по този начин човек натрупва опит. Опитът от своя страна му помага да придобие и усъвършенства една изключително полезната способност, а именно – да преценява жените още в началото.

A ето и какво говори опитът на силния пол за това кои жени не стават за сериозна връзка.  Ще ги познаете по това, че :

1. Има пиянски снимки във Facebook

Имате си работа с така нареченото „парти момиче“. С нея може и да е забавно, но вие няма как да се насладите на хумора й, тъй като през повечето време и вие ще сте в нетрезво състояние. Пък и кой мъж харесва жена с пиянски алкохолен дъх Ако повечето й Facebook-статуси и снимки са от пиянски партита, значи въобще не трябва да се виждате с нея. Дори да мислите, че може да я промените, не се заблуждавайте – не можете, поне, докато тя сама не го поиска.

2. Преследва бившия си приятел

Ако жената, с която сте на среща ви сподели, че все още мисли за бившия си приятел и вие я усещате наистина далечна, по-добре се откажете. Вместо ухажор вие ще поемете ролята на съветник относно любовните й терзания. За съжаление не може да се конкурирате с бившия приятел, към когото тя все още има чувства. Тя ще започне на чисто, когато се освободи от старите призраци.

3. Тя е тъжна

Не става въпрос за моментно състояние, в което много хора изпадат. Тук говорим за перманентна тъга. Може да си мислите, че точно вие ще й помогнете да излезе от депресията, като я накарате да се чувства закриляна и обичана. Истината е, че вашите усилия могат само временно да замаскират тъгата, но не и да я изкоренят. Защото тъгата изчезва тогава, когато изчезват и нейните причинители.

4. Кралицата на драмите

Има жени, които обожават да драматизират и пресилват дори най-безобидната ситуация. Те имат нужда да намерят драма във всичко заобикалящо ги. Те винаги са жертви и светът е много несправедлив с тях. Всъщност на този тип жени им липсва сигурност и увереност.

5. Синдромът „аз съм жена и ми се полага..“

Когато един мъж е силно привлечен от една жена, той е готов да дава много, само, за да я има. Много жени са приели това за даденост. Представителките на нежния пол, които страдат от този синдром, винаги очакват от вас подаръци, изобилие от внимание и да прощавате всяка тяхна лоша постъпка.

6. Общува само с мъже

Отговорът  на въпроса дали наистина съществува приятелство между мъж и жена, все още не е изяснен със сигурност. Дори да приемем, че това е възможно, едва ли една жена може да бъде само приятелка с няколко мъже. Погледнато от друга страна – какво й има на тази жена, че не може или не иска да има приятелки? Ниско самочувствие, нужда от мъжко внимание? Каквото и да е, нещо определено не е наред, така че по-добре не си губете времето.

7. Нарцистична е

Единствените грижи, които тя полага са за самата нея и така ще бъде, ако не завинаги, то за още доста дълъг период от време. През повечето време говори хвалебствено за външния си вид. Facebook-профилът й е пълен с нейни самостоятелни снимки, повечето от които направени саморъчно. Често се самоизтъква, обича да говори за себе си и никога не признава грешките си. Обича да манипулира и да извърта нещата в своя полза.

8. Иска да има бебе скоро

Всъщност няма нищо лошо в това една жена да иска бебе. Дори би било прекрасно, че сте я намерили, стига и вие самите да сте на тази вълна. Въпреки това трябва да мине малко повече време, за да се опознаете и чак тогава да правите планове за бебе. Подобен тип жени са отчаяни и се чувстват притиснати от времето. Жена, която много иска да има бебе, гледа на вас по-скоро като на донор, отколкото като на мъжа, който ужасно много обича.

9. Има много предразсъдъци в секса

Сексът играе роля на барометър за връзката. Независимо дали е много или по-малко, ако това задоволява напълно и двамата партньора, значи всичко е наред. Все пак всяка двойка е индивидуална. Ако срещнете жена, която има твърде много предразсъдъци в секса и с която въобще не си пасвате в леглото, просто не си губете повече времето.

10. Много е ревнива

Ревността е порок, който може да убие всяка връзка. Няма смисъл да инвестирате в отношения, в които още от началото едната страна подхожда с недоверие. Ревността може да бъде провокирана от много неща, но най-често тя е признак на несигурност или изневяра в миналото. Вие не трябва да плащате за чужди грешки или нечия неувереност.

tialoto.bg