Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Четири типа жени, с които трябва да се срещате

Намирането на подходяща и добра партньорка не винаги е лесна задача. Дали заради прекалено високите ви изисквания, несходство във възгледите или просто защото не знаете точно каква жена искате до себе си. Със сигурност няма да сбъркате, ако се спрете на някоя от следните четири типа:

1. Независимата жена

Независимата жена има свой собствен живот, щастлива е с него и може да се грижи сама за себе си. Този тип жена иска да има мъж в живота си, но не се нуждае от него на всяка цена. Тя знае своите силни и слаби страни и няма да разчита на вас, за да решавате всичките й  проблеми.

2. Лоялната жена

Този тип жена е готова да тръгне на война с вас и да се бори с всички пречки по общия ви път. Лоялната жена няма да се среща с други мъже, но е добре да държите вниманието й фокусирано върху вас – мъжа в живота й. Понякога тя ще ви критикува, но критиката ? ще бъде градивна – ще ви покаже грешките ви и ще ви направи по-добър човек.

3. Милата жена

Този тип жена е положителна, милосърдна и нежна. Тя е истинска и неподправена във всяка ситуация. Милата жена винаги е щастлива да ви види и да прекара времето си с вас. Вие ще се чувствате по същия начин спрямо нея. Този тип жени се срещат рядко, затова, ако намерите такава, знайте, че имате истинско съкровище.

4. Непретенциозната жена

Непретенциозната жена е рационална, не е емоционално обсебваща и може да се справя с живота сама. Тя няма нужда от вашите постоянни уверения с думи или действия. Този тип жена не се интересува колко пари имате, тя ви харесва заради това, което сте и не държи да получава нищо материално. Непретенциозната жена е наясно със себе си и се приема такава, каквато е. Също така тя знае и вашите положителни и отрицателни страни.

tialoto.bg