Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Къци остава единак в къщата

Новата седмична мисия, с която Съквартирантите се борят за бюджета на Къщата, е изготвянето на собствена новинарска емисия във VIP Brother Channel. Десет дни преди финала на шоуто VIP Brother реши, че всички трябва да са с открити карти и горещите новини са точни цитати на Съквартирантите, които са говорили зад гърба на някого в Къщата.Водещите на емисията новини от Къщата са Орлин и Никол. За тяхна изненада те прочетоха точни реплики на Къци, Златка, Камелия и Надежда по адрес на останалите Съквартиранти и така на всички стана ясно кой, какво е говорил зад гърба им. От емисията всички разбраха, че Къци коментира негативно много от ВИП-овете и особено Златка, за която той твърди, че е агресор, без култура и нервните ? кризи са театър. Изказванията на Къци, които всички Съквартиранти чуха в новините на VIP Brother, окончателно развалиха отношенията на шоумена с всички в Къщата.

Междувременно Къци реши да отвърне на номерата на Съквартирантите, като от своя страна започна да прави номера на жените в Къщата.

В своето коварно отмъщение той реши да изсипе шепа смляно кафе в косата на Никол и Камелия. Това предизвика бурен скандал в Къщата, в който Къци осъзна, че вече няма нито един Съквартирант на своя страна. Камелия и Никол не оставиха безнаказано среднощното отмъщение на Къци, заради което двете се събудиха с кафе с косите. На 51вия ден Къци окончателно се превърна в единак, докато всички други, въпреки различията си вече са едно голямо семейство. Всички са единодушни, че Къци е егоцентричен егоист, който се интересува само от победата в шоуто.

tialoto.bg