Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Николета: Мечтаех за щастливо семейство, каквото имам вече

Докато скандалите около Николета се вихрят с пълна сила, ние решихме да я поканим на топъл женски разговор. Поговорихме си с една от най-популярните български дами в момента за майчинство, семейство, любов, мода, музика и други неща от живота, пише bulevard.bg.

– Така ли си представяше живота си като дете?

– Да, абсолютно! Смея да твърдя, че са се сбъднали и най-големите ми мечти, които бяха свързани с това да бъда булка, да се радвам на прекрасна дъщеричка, на която да слагам панделки и да й обличам роклички, както и да имам до себе си любящ съпруг.

Към днешна дата всичко това ми се случи – имах приказна сватба, Никол е жива и здрава, а Валери ежедневно ми доказва, че аз съм най-важното нещо в живота му. Накратко – мечтаех за щастливо семейство, каквото имам вече.

– Смяташ ли, че животът ти нямаше да се развие в тази посока, ако не беше коригирала бюста си?

– С и без корекция на бюста съм убедена, че щеше да бъде пак такъв. Факт е, че пластичните операции не са средство за градене на семейство, имаме безброй много примери за жени, които постоянно коригират нещо по себе си, а на практика са самотни.

    Мечтаех за щастливо семейство, каквото имам вече.

– Как разбираш, че си влюбена и още по-важното – как разбра, че си срещнала мъжа на живота си?

– Химия, пеперудки в корема, това не са клишета, а описания на онова чувство, което за миг те разтърсва при вида на точния мъж. Това усещам към Валери постоянно, а и с времето той сам успя да ми докаже, че е мъжът на живота ми.

– Най-важното нещо, на което ще научиш дъщеря си?

– Най-важното, на което искам да я науча, е да бъде човек – състрадателна, добродушна, борбена, уверена в себе си, уважаваща околните… Все качества, които да я изградят като достойна личност.

– От какво в майчинството се страхуваше най-много преди да родиш?

– От неизвестността на това, което ми предстои, т.е. беше ме страх от самото раждане, но пък сега, когато вече извървях този път, се чувствам готова отново да ми се случи.

– Как възстанови форма след раждането – диети, спорт или е от гените ти?

– В никакъв случай не съм тормозила организма си с каквито и да било диети или режими. Предполагам, че в основата на възстановяването на формата ми е това, че когато имам свободно време тичам в парка до дома ни във Верона.

– Коя е песента, която слушаш най-много напоследък?

– Не се влияя от хитовете, така че не слушам най-често актуалните парчета, а някоя, която ме кара да се отпусна и да релаксирам. В случая се сещам за Mr. Wrong на Mary J . Blige

hotnews.bg