Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

„Какво е любов” питат най-често британците

А въпросът е отправен към свети Гугъл. Класацията на най-често търсените хора и предмети в Google засяга интернет потребителите на Острова, а търсачката прави подобна класация всяка година, предаде БГНЕС.Уитни Хюстън е най-търсената знаменитост, Европейското по футбол е най-търсената тема, титлата на Анди Мъри е най-търсеното спортно събитие по време на Олимпиадата. Юсейн Болт е бил най-търсеният неанглийски спортист, а третото поколение iPad – най-търсеното електронно устройство.Уитни Хюстън оглави класацията на Google на най-търсените хора през 2012 г., изпреварвайки херцогинята на Кеймбридж Катрин, съобщи интернет търсачката.В първата десетка на най-търсените знаменитости попадат още певецът Гари Барлоу, певицата Тулиса Контоставлос, атлетката Джесика Енис, футболистът Фабрис Маумба, който получи сърдечен удар на терена през март и трябваше да прекрати спортната си кариера, принц Хари и Юсейн Болт.Най-търсената тема за 2012 г. е Европейското първенство по футбол, като търсенията по темата изпреварват въпросите за билетите за Олимпийските игри. Други търсени теми тази година са iPad 3 и Gangnam Style.

Макар билетите за Олимпиадата да останаха на второ място в класацията, британците са търсили много информация за олимпийски спортисти. На първо място тук е олимпийската титла на тенисиста Анди Мъри, който след това победи и на US Open. Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е бил най-търсеният небритански спортист, следван от американския плувец Майкъл Фелпс и швейцарския тенисист Роджър Федерер.Сред устройствата тази година класацията се оглавява от третото поколение iPad, който беше пуснат по Великден, следван от iPad mini, Samsung Galaxy S3 и iPhone 4S.В света на шоубизнеса най-търсен е бил най-новият филм от поредицата за Джеймс Бонд „007 Координати: Скайфол“, а най-търсената песен, разбира се, е Gangnam Style.

Най-търсеният британски политик е Джеръми Хънт, министър на здравеопазването, следван от кмета на Лондон Борис Джонсън и заместник-министъра на финансите Джъстин Грийнинг.Британците са търсили в Google и отговорите на определени въпроси като най-задаваният е бил „какво е любов?“, следван от не толкова философските „какво е iCloud?“ и „какво е 3G?“.Google публикува класацията всяка година, за да покаже как тенденциите в търсенето са се променили спрямо предишната година. Търсачката елиминира търсенията, които са едни и същи всяка година като „имейл“, за да установи думите, които са постигнали най-голямо повишение спрямо предишните години.

actualno.com