Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Асен Блатечки пие вино и се сбогува емоционално

Приключиха снимките в България на последния филм на Стефан Командарев, „Съдилището“, съобщиха продуцентите от Argofilm.От утре екипът заминава за Германия, където ще бъдат заснети финалните кадри. Режисьорът заминава със своите колеги за 5 снимачни дни в Стендал, където ще бъде пресъздадена българска дискотека.Ще бъдат заснети също така интересни моменти от живота на Васко и Мария, развиващи се на фона на немското градче, разположено на около 100 км. от Берлин. „На финалната права сме. Доста изморени сме вече, но лично аз съм много доволен от това, което се получава“, споделя Командарев.

„Съдилището” завърши с последен снимачен ден на микро язовир до с. Кобилино. Снимките в България закриха Ованес Торосян и Ина Николова.Мария (Ина Николова) изпрати с целувка на брега Васко (Ованес Торосян), който се впусна да помага на баща си. В последните снимачни дни режисьорът за първи път събра всички актьори на снимачната площадка. Зрителите ще видят Асен Блатечки, Ованес, Зуека, Параскева Джукелова и Мики Манойлович да празнуват имения ден на Митьо в неговия дом.

В битова атмосфера, героите се бяха събрали на домашно червено вино, да поздравят своя съсед и приятел. На масата присъстваха, разбира се и домашни гозби, както предполага всеки празник в малкото градче. Ще се случат, обаче непредвидени събития, които ще променят настроението на гостите и посоката на вечерта.В понеделник вечер Мики Манойлович влезе в ролята на военен в гранично поделение. За целта беше преустроена заставата, в която Асен Блатечки засне няколко сцени по-рано. Този път, обаче тя беше неузнаваема. Част от помещенията на войниците бяха ремонтирани и на заставата беше вдъхнат нов живот.Манойлович, който ненапразно носи името Капитана, в историята на филма, показа строгия нрав на своя герой, в авариийна ситуация на поделението. След епизода Мики беше изпратен с бурни аплодисменти от целия екип за неговото участиеПо-късно същата нощ беше изпратен и Асен Блатечки. Преди да замине, Блатечки се отби в къщата на своя герой Митьо за да заснеме последна сцена за филма на Стефан Командарев. Митьо разгледа албума на своето семейство, припомни си много неща, а Блатечки си взе емоционално довиждане, като прегърна хората, с които работеше всеки ден в продължение на два месеца и не пропусна да се раздели, разказвайки весели истории и случки, за последно на терена на „Съдилището”.

inews.bg