Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Какво да подарим на любимия мъж за Коледа?

Оказва се, че най-лесно се подарява подарък на човек, когото не познаваш. Винаги можеш да „минеш метър“ с нещо коледно – играчки за елхата, свещ, кутия бонбони и т. н. Когато обаче трябва да изберем нещо за любим човек, сякаш нищо не ни идва наум.Уж познаваме партньора си до болка, а не можем да се сетим за нещо, с което да го зарадваме. Причината се крие именно в това, че го познаваме толкова добре и искаме да му помогнем да осъществи най-големите си желания, които пък… рядко са ни по джоба. Съгласете се, че пътуване до Тибет едва ли би било кризисно-съобразен ход от ваша страна. Или пък купуването на последен модел скъпи японски коли…За тези от вас, които все още не са се спрели на някакъв вариант, ето няколко предложения за опресняване на мисълта:

Билети за…

Любима банда, любим отбор, любима театрална пиеса, очакван с нетърпение филм по кината. Съобразно с повода, предвидете билет и за себе си или за някой негов приятел.

Предмет със сантиментална стойност

Имайте предвид, че почти всеки предмет може да придобие сантиментална стойност, ако откриете правилния начин да го поднесете. Дървена или метална плочица с изографисани неговите и вашите инициали не само ще увенчае по някакъв начин връзката ви, но и ще докосне емоционално партньора ви.

Календар за новата година

Бръкнете дълбоко в паметта си и си спомнете за най-щастливите ви моменти заедно по месеци: невероятна почивка на морето, поход в планината, пикник в парка, първия път, когато сте отишли на кино, раждането на първото ви дете… Намерете снимка от онова време и я приложете към всеки месец от календара. Проявете въображение – ако хубавите моменти са прекалено много, можете да направите и колаж.

Майсторски подарък за майстор

Ако партньорът ви е сръчко и обича да се занимава с колата, със стари домакински уреди или техника, потърсете му нов комплект инструменти, които да му вършат най-добра работа. Така или иначе вече половината му ключове са изгубени и използва една отвертка за най-различни винтчета…

Подарък за джентълмен

Портфейл, часовник, вратовръзка – подаръци, които ще подчертаят мъжественото у тях и ще ги направят по-подредени и организирани, точни и елегантни – защо не?

Игра

Въпреки че са малко пораснали за компютърни игри, малко мъже биха отказали да поседят за малко пред екрана, разигравайки виртуален герой и опознавайки паралелен въображаем свят.

http://www.az-jenata.bg