Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Безплатно обучение „Как да бъдем лидери“ ще се проведе тази вечер във Варна

JCI България организира първото от поредица обучения, под формата „JCI Professional Trainings”. Събитието започва с една много актуална тема, която намира широко приложение в наши дни, а именно: „Как да бъдем лидери“. Лектор на събитието е Геoрги Найденов – управител на хотели Best Western Hotels Varna, с над 15 години мениджърски опит, удостоен с награда на БХРА „Мениджър на Годината“ за 2005 г, специализирал в хотелиерскa веригa Holiday Inn Crowne Plaza, с принос в построяването на Първия частен ски влек в курорта Банско и с голямо желание да предаде наученото на тези, които имат желание за професионално развитие.

Обучението, което е с Вход Свободен, започва днес – 17 декември 2012 от 18:00ч. в конферентната зала на Best Western Park Hotel Varna. Желаещите да участват, все още могат да се запишат като изпратят е-мейл на адрес: temelko.dechev@jci.bg, като изпратят Име, Длъжност и мотиви за участие.

JCI България е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията – една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1944г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. В организация членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат над вече създаденото. В България JCI съществува от 2010 година с локални секции в София, Пловдив и Варна. До момента има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, големи компании от сферата на бизнеса, както и редица неправителтвени организации.