Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 10.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Писмо на една жена до дядо Коледа

Скъпи Дядо Коледа,
пише ти една жена, която от малка не вярва в чудеса. Която не харесва подаръците под елхата, защото те подклаждат надеждата, че нещо хубаво се случва.Чудех се какво да си поискам? Здравето си го пожелавам другаде. Щастието едва ли е в компетенцията на джуджетата, а любовта я раздава Снежанка, но с жени като нея не се разбирам. За това реших на теб да си поискам подаръка. И така скъпи ми Дядо Коледа седни удобно, защото ще си поискам най-невъзможния подарък, който можеш да си представиш! Искам мъж, Дядо Коледа! Да не бързай да се смееш и не посягай към купчината с Кен(овци).Те са за Барбитата, а и са изкуствено лъскави. Чакай сега да ти кажа какъв точно искам да е. Искам мъж, висок 1,78 (може повече), с тъмни коси, с големи кафеви очи, излъчващи чар, загадъчност и много страст.Искам да е с хубави устни и пленителна усмивка.До тук е скромно, нали? Не се смей! Чети сега….
Като визия да е магнетичен, това го разбра от по-горните редове. Искам да има силен характер.Искам да не лъже, да не крие, да е забавен и умен.Може и да не е верен, че то такива никъде ги няма (реалистка съм). Искам да може да говори, да цени и пренебрегва.Да уважава и респектира.Да приема и отказва ясно. Да е свободолюбив и да дава свобода. Да не е задушаващо нежен, задушаващо ревнив(даже никак).Да се бори с характера ми с усмивка.Да понася, непоносимият ми инат.Да обича да пътува и да се разхожда.Да е до толкова смел, за да ме амбицира. Да провокира всички порочни неща в мен. Да прави това, което казва и да не спестява грозните неща. Да има приятели и да гледа футбол, за да имам време да се забавлявам аз. Да не пие , никак не е възможно, но поне да е малко само .:) Да може да готви, когато аз не искам.Да не мрънка повече от мен и когато мълча да не ме занимава с въпроси.Да има маниер и обноски.Да знае какво иска, задължително! Да е отговорен и самостоятелен. Да слуша щура музика, но не и чалга, да обича да танцува(колкото и дървен да изглежда). Да няма комплекси и да си знае цената. Да дава спокойствие и много секс.Другото само се подрежда. Сега ще ти споделя и по-детайлните нещица, които задължително трябва да пипнеш. Искам да има 20 сантиметров!Освен притежанието, да знае да го използва, че иначе хич не ми го пращай.Да иска много секс и навсякъде! Нещото, което не държа да притежава е последен модел кола, защото след Коледа ще е една идея по-стара.Искам да приема всяка моя щура идея без да се смущава.Искам да знае, че дори да залитна, ще го обичам ;) .С няколко думи да обобщя: Искам магнетичен сексуален хищник, който да ме дарява с много хубави емоции и невероятно много спокойствие! Ако се питаш аз какво бих дала ? Ще го решавам на място, предвид, че ми взеха всичко…
Е, Дядо Коледа, това искам! Знам, че ще ме прочетеш и ще се усмихнеш, но и знам, че отново няма да си получа подаръка.Знам, че и Надеждата умира последна, но Съдбата е кучка, която (ако съдя по себе си) не притежава женска солидарност. ;) И въпреки всичко си бях приятно непослушна, та може и да не го забелязваш ;)

П.С. Само ако може Дядо Коледа, не го оставяй под елхата, че няма да е толкова висока ;) може и до възглавничката да го сложиш.