Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Защо мъжете си падат по разведени с деца

Ако един 25-30 годишен мъж, който според приятелите си все още изживява късен пубертет, се влюби в разведена жена и то с деца, родителите му вероятно ще го обявят за луд. Вече не живеем в общество, в което дамата трябва да е девствена до сватбата, но като че ли по-старото поколение още има предразсъдъци относно разведените дами, които имат и наследници.Уви, мъжката психика или по-скоро законите на привличането не се подчиняват на някакви ограничения. Ето защо в днешно време не е никак странно или „незаконно“ един мъж да се влюби в жена, която има дете и провален брак зад гърба си. Дори може да е по-възрастна от него, няма значение.На каква база се случва привличането между мъжа и жената без значение от семейния им статус?

1. Химия: тя често е основното обяснение на някой, запитан какво прави с друг човек – на пръв поглед негова пълна противоположност. Но само на пръв поглед. Химията не може да се обясни, тя просто се получава или не. И не подлежи на логика и разум. Има ли я, има и желание двама души да са заедно… и да правят разни неща.

2. Визия: тя спомага химията определено. Двама души могат да бъдат силно привлечени от красотата на другия. Тогава има ли значение отпечатъкът от свалената халка? НЕ. Има само желание.

3. Съвместимост: отвъд видимите неща има и нещо повече. За да са заедно, двама души трябва да имат общи цели, приоритети, ценности, нагласи и мнения по някои важни въпроси. И без това е трудно да си намери човек огледален образ от другия пол, трябва ли едно дете и провален брак да го спрат да бъде с този човек? НЕ.

http://www.dnes.bg