Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Избраха Иван Портних за най-стилен варненски политик

Лидерът на ГЕРБ-Варна Иван Портних бе избран снощи за най-стилен политик за 2012 г. на Годишните награди за мода на журналистите в морската столица. Десет медии участваха в допитването, което се провежда за трети път, и бе организирано от агенция „Пауър подиум” и „Еванти студио” в клуб „Жаде”. За съжаление шефът на управляващата партия не се появи на пищната церемония, но грамотата и специалният календар за събитието ще му бъдат връчени допълнително.Особено щастлив снощи бе дизайнерът Красимир Недялков, който за първи път получи отличие от колегите си във Варна, а не от софиянци. Той бе награден за изключителен принос в развитието на модата в града. За най-добро модно събитие на 2012 г. бе отличен Фестивалът на модата и красотата, а за най-впечатляващ спектакъл – шоуто на Мис Варна. Двата приза отнесе Мира Матеева.

Невъзможно е да се изброят всички 23 приза, но няма как да се подмине фактът, че Радина Томова стана дизайнер на годината, а модна къща „Агата” е №1. Дизайнерът Жана Пенева бе отличена като най-модерна личност за 2012 г. на Варна. Дияна Янкова пък е стилист на годината и най-добър хореограф. За принос към модата грамоти получиха Ива Атанасова и тв шефката на „Черно море” Нася Атанасова. Щастлива бе и Златка Демирова – коафьор на годината.

В сферата на модната и светска журналистика чрез е-изданието YEP.bg бе награден Емилиян Ялъмов, а фотограф на годината стана Иван Тонов, който и снощи неспирно бе с фотоапарат в ръка. Денис Мутлу пък взе наградата за клубна фотография в модата. Десислав Димитров е най-добър в категорията PR.Най-добър фотомодел на Варна за изминалата година е Христина Христова, двойницата на Мерилин, а сред мъжете – Тихомир Донев. Сред дебютантите, бъдещи техни колеги, бяха излъчени Лина Тодорова и Преслав Славчев. При моделите признанието бе за начинаещите Стела Димитрова и Мартин Недялков. Сред утвърдените на подиума призовете взеха Вержиния Мутафчиева и Иван Димитров.В групата на най-най влязоха клубните изпълнители Мария Миоко, Дени, дебютантката Славена Родинова, Марина Георгиева и Дени, които подгряха партито в клуб „Жаде” с подбрани песни. Дългокраки хубавици и аполоновци се забавляваха докъсно и споделяха емоциите си след връчването на наградите.

dnesplus.bg